Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

De schoonheid van Zuid-Frankrijk

0 Beoordelingen
 • 17 dagen

Ja, ook zee en strand, op deze reis. Maar toch vooral de culinaire en culturele rijkdom van Zuid-Frankrijk! Na Nice, Saint-Tropez en Cannes duik je als een God in Frankrijk het goede leven in van luxe, wellness, restaurants en fascinerende schilderkunst (Van Gogh, Cézanne), onderweg genietend van onvergetelijke gastronomie, prachtige vergezichten en ongerepte natuur. En omdat je bij Doets Reizen boekt – altijd eerste rij, VERY VIP – verblijf je op de beste, meest relaxte locaties.

Leven als een God in Frankrijk, dat wil toch iedereen? Tijdens deze zeer complete reis benader je naar onze bescheiden mening dat ideaal. Oh Mediterranee zo blauw zo blauw... Zeg je Zuid Frankrijk, dan zeg je Middellandse Zee! De Côte d'Azur is wereldberoemd vanwege zijn luxe en weelde. Vele beroemdheden hebben hier een huis. Flaneer langs de boulevards van Cannes, Nice, Monaco en neem even de tijd om de schepen in de haven te kijken. Hier speelt geld geen rol, lijkt het wel. Of juist wel. In deze mondaine plaatsen is er alle gelegenheid om naar hartenlust te shoppen of misschien zie jij het wel zitten om even een gokje te wagen in het beroemde casino van Monte Carlo? De regio kent een lange geschiedenis van verschillende overheersers en een langdurige Romaanse periode. Uit die tijd is veel bewaard gebleven, hetgeen in alle steden terug is te zien. Majestueuze amfitheaters, indrukwekkende tempels en zelfs een deel van de irrigatiekanalen waar de Romeinen zo vernuftig in waren. In de plaats Orange waan je je in de tijd van Julius Ceasar en verbaas je je erover hoe vriendelijk de tand des tijds is geweest voor vele gebouwen.  Even van de kust af word je wederom bedolven onder pracht en praal, maar dan van een hele andere orde. Het zuiden van Frankrijk heeft een prachtige wilde natuur en het grootste onaangetaste park van Frankrijk. Het Reserve Naturelle Des Hauts Plateux heeft 17.000 hectare aan natuur zonder dat er een weg of dorp ligt. De Vercors is een fantastisch gebied met enorm veel recreatiemogelijkheden. Je kunt er wandelen en je geheel alleen wanen tussen de steile bergwanden, idyllische meertjes en enorme watervallen. Er valt zoveel te zien, te ruiken en te proeven. Een bezoek aan een parfumerie zal de neus doen laten trillen. Het is ontzettend interessant om te zien hoe de grondstoffen uit bloemen en aarde tot elkaar worden gebracht in een parfum. Ontdek ook wat jouw eigen geur is. Aanschouw de natuur en het leven door de ogen van kunstenaars als Cézanne en van Gogh. De landschappen, dorpen en de mensen zijn door hen vastgelegd in het bijzondere licht. En over licht gesproken: de Cathédral d’Images zal je nog lang bijblijven met haar bijzondere wijze van het tonen van meesterwerken. Op culinair gebied kom je ook zeker niets te kort tijdens deze reis. Verschillende proeverijen staan voor je klaar en je kunt je heerlijk laten verrassen door de chefs. Proef de noga uit Montélimar, de olijfolie van Luberon, de zwarte diamant truffel, de heerlijk frisse Clairette en de bijzondere Rhônewijnen. Kortom, met deze complete autoreis door Zuid Frankrijk geniet je, in de meest brede zin, van alle rijkdommen. Bovendien kom je met Doets Reizen – altijd eerste rij, VERY VIP – op de állerbeste plekken terecht.

 • Doets Deep Desires
 • Luxe vakantie Frankrijk
 • Flaneer langs de boulevards van Cannes & Monaco
Prijs op aanvraag

Dag tot dag

Totaal ± 900 km
Dag 1

Bienvenue à Nice

± 50 km

‘s Middags arriveer je in Nice en haal je jouw huurauto op om vervolgens naar het hotel van je keuze te rijden. Daarna wordt je meteen verwend, want je gaat naar de beroemde Promenade des Anglais voor een bezoek aan de spa; daar krijg je een heerlijke biologische gezichtsbehandeling met Mediterrane Provençaalse geuren. Je sluit de dag af met een welkomsdiner bij Les Deux Canailles of Le Bistrot Gourmand’.

 • Overnachting:Nice
Dag 2

Dompel onder in de luxe van Monaco

± 50 km

Vandaag rijd je met je auto naar het prestigieuze, met beroemdheden overladen Monaco. Geniet van een lunch op een van de heerlijke terrassen in de stad of bij de haven. In de middag zal jouw Nederlands sprekende privé gids voor je klaarstaan om zo het maximum uit een middag met shopping en historie te halen. Monaco heeft zo ontzettend veel te bieden, dat ook de gids keuzes moet maken. Aan het einde van de dag zul je worden ontvangen in de Buddha Bar en ervaar je briljant een cocktail smaakt in deze tempel van de gastronomie.

 • Overnachting:Nice
Dag 3

En bateau vers Saint Tropez

Na het ontbijt ga je aan boord richting St. Tropez en kun je onderweg genieten van de fraaie kusten van de Côte d’Azur. Eenmaal gearriveerd kun je op eigen gelegenheid allerlei bezienswaardigheden bezoeken zoals Places des Lices, de haven en de vele exclusieve winkels. Op dinsdagen en zaterdagen worden markten gehouden, een mooie kans om wat lokaals te kopen en te proeven. Aan het einde van de middag reis per boot weer terug naar Nice, waar je van een diner zult gaan genieten in de bekende Franse, gastronomische traditie.

 • Overnachting:Nice
Dag 4

Kleurrijke bloemen en geraffineerde stad

± 60 km

Je verlaat het hotel en rijdt naar Grasse. Dit wordt een dag in de prachtigste geuren en kleuren. Je brengt een bezoek aan een parfumerie waar je een tour zult krijgen en als je wilt ook kunt deelnemen aan een workshop om je eigen Eau de Cologne te ontwerpen. Vervolgens rijd je door naar Cannes, waar je op eigen gelegenheid kunt lunchen en deze stad, bekend van het beroemde filmfestival, zal ontdekken. In de middag bezoek je de Croisette, symbool van de stad en natuurlijke verbinding tussen zee en stad.

 • Overnachting:Nice
Dag 5

De idyillische pleinen van Aix-de- Provence

± 180 km

Vandaag laat je de kust achter je en reis je naar Aix en Provence. Je zult tegen de lunch aankomen in de stad waar je natuurlijk de beroemde Cours Mirabeau met zijn platanen niet mag missen. Ga ook langs de vele leuke pleintjes zoals Place Albertas, de kleine winkeltjes en de geplaveide straten.

 • Overnachting:Aix en Provence
Dag 6

Ontdek het schilderachtige Aix en Provence

Na het ontbijt wacht de Nederlands sprekende gids op je voor een acht uur durende tour. Deze dag staat in het teken van Aix en Provence maar dan door de ogen van de schilder Cézanne. Ontdek de schoonheid van de Montagne Sainte-Victoire, de symbolen van het landschap dat door de schilder werd vastgelegd en door velen gewaardeerd. De tour eindigt in de stad bij Café des Deux Garçons, bekend om de vele beroemde schilders die hier bij elkaar kwamen. In de middag doe je een wijngaard aan gelegen tussen een indrukwekkend kasteel en vele meesterwerken uit de kunst. Vanzelfsprekend is er ruimte voor een proeverij!

 • Overnachting:Aix en Provence
Dag 7

Tussen Lubéron en de Alpilles

± 100 km

Vandaag vertrek je naar de plaats Lubéron. Je rijdt door het prachtige Lubéron gebergte, maar voordat je hier aankomt rijd je naar Arles. Hier geniet je in de ochtend van een bekende boom: 'de Olijf’. Ontdek de authentieke bereiding en proef de unieke smaak tijdens een tour. In de middag is er tijd om op eigen gelegenheid te lunchen en om Arles te bezoeken. Niet inbegrepen, maar wel mogelijk: een tour door Arles onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids. Wij Nederlanders kennen Arles natuurlijk van Vincent van Gogh, maar Arles is veel meer dan dat. Een absolute must is het Unesco Werelderfgoed in de stad zoals de Obelisk van Arles, het Forum, de Thermen van Constatijn en het prachtige amfitheater.

 • Overnachting:Lubéron
Dag 8

Lokale ontdekkingen en proeverijen

± 50 km

In de ochtend vertrek je richting de regio rond de Mont Ventoux, bij de wielerliefhebbers zeer bekend. Je zult ontvangen worden door een lokale expert in wat wel de zwarte diamant wordt genoemd: de truffel. Hij zal je alle geheimen vertellen over deze bijzondere paddenstoel. En over truffels moet je niet alleen praten, je moet ze natuurlijk ook proeven! Geniet van de truffels en de wijnen die voor je geserveerd worden. Aan het einde van de dag arriveer je in Avignon, waar je per tablet een rondleiding ontvangt in het Pausenpaleis.

 • Overnachting:Lubéron
Dag 9

Carrières de Lumières

± 50 km

De ochtend en lunch worden doorgebracht in Avignon en zijn op eigen gelegenheid. Vergeet niet de beroemde Pont d’Avignon aan te doen, een must see. In de middag wordt je ontvangen door de Nederlandstalige gids in de Cathédral d’Images, een bijzondere tentoonstelling van afbeeldingen die worden geprojecteerd op enorme rotsen. De dag eindigt in les Baux de Provence, een kleine middeleeuwse plaats in het hart van de Alpilles.

 • Overnachting:Lubéron
Dag 10

Orange, een Romeinse stad

± 50 km

De dag begint met een rit door het departement La Drôme naar de stad Orange. Je reist door het Rhônedal, de oudste wijnstreek van Frankrijk. Orange is stad met exceptioneel goed bewaarde geschiedenis van de Romeinse overheersing van tweeduizend jaar geleden. Het amfitheater is uitzonderlijk fraai en niet voor niets opgenomen als Unesco werelderfgoed. Ook de triomfboog van bijna 20 meter hoog is indrukwekkend. Vervolg de reis naar Montelimar en leer in het noga museum en het Arnaud Sobeyran House alles over de noga waar deze plaats om bekend om staat. De reis eindigt in Valence, waar je vijf nachten zult verblijven.

 • Overnachting:Valence
Dag 11

Wandelen door de mooie natuur van de Vercors

± 50 km

In de ochtend ontmoet je jouw Nederlands sprekende gids, met wie je op weg gaat naar het Massif du Vercors. De Vercors bestaat uit harde kalksteen en heeft steile wanden waardoor het zeer ontoegankelijk is. Ontdek ook de Druise waterval van 72 meter hoog, een lagune met kristalhelder water en blauwe reflecties. Je maakt een wandeling van ongeveer een uur door het adembenemende landschap. In de middag volg je de route van Clairette de Die en pauzeer je bij Sainte Croix om de Clairette te proeven. De tour en wijnproeverij zijn zeer interessant en als aandenken ontvang je een fles om mee te nemen. De dag eindigt met een diner bij La Magnanerie of Le Rieussec in het middeleeuwse dorp Saillans.

 • Overnachting:Valence
Dag 12

Het kasteel van Grignan

± 50 km

In de gemeente Dieulefit vind je vele oude ambachten; ze maken kunst en keramiek volgens eeuwenoude traditie. Dit gaat nog terug tot de Romeinse tijd. In de middag ga je naar het hart van La Drôme, over vlaktes en bergen, naar het kasteel van Grignan. Het kasteel is gebouwd op een rots en torent boven het omliggende dorp uit. Het is een mooie uiting van renaissance architectuur en Frans classicisme en de oudste fundering gaat terug tot de 11e eeuw.

 • Overnachting:Valence
Dag 13

Vercors Regional Natural Park

± 50 km

In de ochtend ontmoet je jouw Nederlandstalige gids die je meeneemt naar Vercors Regional Natural Park. Op dag 11 heb je al kennis gemaakt met de Vercors, maar vandaag leer je weer en ander deel van dit prachtige natuurgebied kennen. Sinds 1985 bewaart dit park het Reserve Naturelle Des Hauts Plateux, 17.000 hectaren aan natuur en niets anders dan natuur. Geen wegen of dorpen…‘s Middags ga je de bergen in! In het midden van het park ga je de grotten ontdekken, met de stalachtieten, de calcietvlokken, ondergrondse meren en rivieren en kamers met een diameter van wel 30 meter. Na een sportieve dag rijd je met een frisse neus weer terug naar het hotel.

 • Overnachting:Valence
Dag 14

Ontdekking Valence

De afgelopen dagen heb je al verbleven in de stad Valence, maar vandaag is het tijd om het centrum goed te ontdekken. Deze ochtend bezoek je dan ook de bezienswaardigheden van Valence, ofwel Valentia zoals de Romeinen het noemden. Bezoek het Jouvet park, de lokale markt, de kathedraal en het stadhuis. In de middag neem je plaats in de Petit Train des Vignes de l’Hermitage (niet prive), waar je geïnformeerd wordt over de geschiedenis van de plaatsen Tain en Tournon, de wijngaarden en daarbij heb je ook nog een prachtig zicht op de Rhônevallei. De dag eindigt met een bezoek aan Romans-sur-Isère, de regio van de schoenen!

 • Overnachting:Valence
Dag 15

Lyon – bon appetit!

± 110 km

Waar kun je beter de beroemde bouchon Lyonnais uitproberen dan in Lyon zelf? Wanneer je rond de lunch aankomt in Lyon kun je jezelf meteen overgeven aan de lokale cuisine in deze typische restaurantjes. Hier ligt niet de nadruk op de haute cuisine, maar op de gezelligheid; het is meer de charme van een B&B. Bezoek in de middag het Bellecour Place, waar en de Halles Paul Bocuse, voor een inkijk in de top van de Franse haut cuisine.

 • Overnachting:Lyon
Dag 16

De smalle straatjes van Lyon

± 50 km

In de ochtend ontmoet je jouw Nederlands sprekende gids die je Lyon laat ontdekken, de traboules (kleine straatjes), de alternatieve wijk Croix Rousse en het zijde museum. Bovenop de heuvel bij Croix Rousse biedt het museum een inzicht in de 5000 jaar oude geschiedenis van zijde en de relatie van Lyon met zijde, zijn canuts (zijdewerkers) en de weefgetouwen. Na een dag vol informatie is het tijd om weer even te rusten in je hotel. Vanavond is je laatste avond van deze prachtige reis door Frankrijk, en goede reden om vanavond dus nog even heerlijk te genieten van de Franse keuken. Een drie-gangen menu inclusief glas wijn is vanavond inbegrepen. Proost op deze mooie reis!

 • Overnachting:Lyon
Dag 17

Au Revoir la France

De prachtige reis door Zuid-Frankrijk zit er vandaag helaas op. Op eigen gelegenheid vertrek je naar het treinstation (of het vliegveld) van Lyon waar je de auto inlevert en terug naar huis reist. Wat overblijft zijn de mooie herinneringen van een prachtige reis.

Einde reis

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 600 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Accommodaties 47%
Rondreis 41,2%
Huurauto 7%
Treinreis 4,7%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal ontwikkeld.

Wat is 600 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 759 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 4 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activiteiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Foto's van deze reis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze reis.

Inbegrepen

 • Retour per trein (NS International): Amsterdam naar Nice en Lyon naar Amsterdam. 
  Na boeking neemt Doets Reizen contact met je op om voorkeuren, mogelijkheden, vertrektijden en andere details met jou af te stemmen. Doets Reizen is officiële agent van NS International, hierdoor kunnen wij de treinreis vanaf je woonplaats tot aan de eindbestemming op maat voor je reserveren. De prijs van de deze (trein)reis is onder voorbehoud van wijzigingen. De treintarieven zijn op basis van een inschatting omdat internationale treinreizen flexibele tariefstructuren hanteren.  
 • 16 hotelovernachtingen conform hotelklasse incl. ontbijt
 • Welkomstdiner op dag 1 bij Les Deux Canailles of Le Bistrot Gourmand
 • Diner in een sterren restaurant dag 3 bij Flaveur (2*)
 • Diner op dag 6 bij Les Caves Henri IV of La Table du Pigonnet of Le Vintrépide 
 • Diner op dag 11 bij La Magnanerie of Le Rieussec - Saillans of André 
 • Afscheidsdiner op dag 16 incl. één glas wijn bij Brasserie Le Nord of Bouchon des Cordeliers of Le Bistrot des Voraces
 • Rondleidingen met Nederlandse gids op dag 2, 6, 9, 11, 13 en 16
 • Toegang tot spa en gezichtsbehandeling in Nice op dag 1
 • Entree, drankje en kleine snack bij de Buddha Bar op dag 2
 • Shuttle boot naar St. Tropez op dag 3
 • Rondleiding en workshop parfumerie op dag 4
 • Rondleiding en proeverij wijngaard op dag 6
 • Bezoek aan olijfolie fabriek op dag 7
 • Rondleiding op truffel landgoed op dag 8
 • Entree Paleis van de Paus op dag 8
 • Entree van Carriere de Lumières op dag 9
 • Entree Orange theater op dag 10
 • Rondleiding noga museum op dag 10 
 • Bezoek aan Clairette fabriek incl. een fles wijn per persoon op dag 11
 • Entree kasteel Grignan op dag 12
 • Entree Choranche op dag 13
 • Trein naar wijngaarden (45 minuten) op dag 14
 • Entree zijde museum op dag 16
 • 17x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1 
  1-4 personen categorie -C- 
  5 personen categorie -M-
  6 personen categorie -Y-
 • Lokale belastingen over verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamers met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Toeristisch informatiepakket

De keuze van restaurants is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Niet inbegrepen

 • Eventuele taxikosten 
 • Huurauto: Upgrade, eventueel extra bestuurder(s) en een optioneel navigatiesysteem (onder voorbehoud van beschikbaarheid) dien je bij het ophaalstation af te stemmen. Extra kosten verbonden aan het wijzigen of aanvullen van de autohuur dien je zelf ter plaatsen te betalen.
 • De maaltijden tijdens je verblijf: lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entrees van diverse te bezoeken attracties, evenementen, musea en Nationale Parken (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: €2,50 per boeking
 • Eventuele kosten voor tolwegen
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Brandstofkosten en tolgelden
 • Parkeerkosten

Hotelovernachtingen

Wanneer je keuze hebt tussen meerdere hotels, is het mogelijk om op moment van boeken je voorkeur voor een hotel door te geven. Wij zullen dan vervolgens de beschikbaarheid controleren. 

Liever vliegen of met eigen vervoer? 

Dat is geen enkel probleem! We nemen jouw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een passende offerte. 

Luxe vakantie in Frankrijk met Doets Reizen

De gepubliceerde Frankrijk reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Frankrijk reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Doets Reizen. Hierdoor ontbreekt het jou -de klant - aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met jouw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Doets Reizen is specialist op het gebied van luxe vakanties in Frankrijk. We nemen al jouw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat. 

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Zweden & Noorwegen waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid Frankrijk rondreizen

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. Extra aandacht voor het volgende: Alle gepubliceerde reizen en tarieven van onze Frankrijk-reizen zijn ter indicatie. Neem daarom contact met ons op voor het afstemmen van jouw wensen en voorkeuren. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

De schoonheid van Zuid-Frankrijk

17 dagen