Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Route de la Côte d'Azur

0 Beoordelingen
 • 15 dagen

Maak een onvergetelijke reis langs de Côte d’Azur, langs mondaine kustplaatsen en idyllische dorpjes. Geniet van lieflijke baaien en laat je verleiden door de lokale delicatessen. De Franse Rivièra heeft alles wat een levensgenieter zich maar kan wensen en met Doets Reizen – altijd eerste rij, VERY VIP – beleef je de regio op de beste plekken en daardoor intenser dan wie ook.

De Franse Rivièra is door de eeuwen heen altijd een geliefde regio voor de welgestelden, en met recht. Het leven is er goed en de zon schijnt er vaak en lieflijk.

Ieder dorp of stad heeft zijn eigen kenmerken en als je de Corniche d’Or af gaat val je van de ene verwondering in de andere over. Het mondaine Monaco is imposant en de prachtige schepen in de haven doen je duizelen van verbazing. Ook steden als Nice en Cannes voelen kosmopolitisch aan en voor de liefhebbers van het betere shoppen is dit werkelijk een walhalla.

Net buiten deze steden zijn de vele rustige dorpen, waar het leven gemoedelijker is. De plaats Eze, verheven boven de Middellandse Zee, doet ontspannen aan met haar prachtige botanische tuin. (Leuk weetje: de mannen van de Ierse band U2 hebben hier een fijn optrekje.) Dorpen als Saint Paul de Vence en Biot hebben een rijke geschiedenis, waarin kunst een grote rol speelt. Schilders en schrijvers hebben het vastgelegd en de sporen van deze kunstenaars zijn nog steeds terug te vinden. Als je hier rondkijkt, is het zeer begrijpelijk dat zij zich op deze plek hebben laten inspireren.

Het water speelt een grote rol tijdens deze reis. Uiteraard vanwege de mooie boulevards in de kustplaatsen, maar ook door het bezoek aan, bijvoorbeeld, de Lérins eilanden, waar je tot rust komt en je kunt verdiepen in haar de geschiedenis. Wat verderop in de reis maak je bovendien een boottocht door het Nationaal Park Calanques met zijn bijzondere flora en fauna en beschutte inhammen.

Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens deze reis. Het oog maakt overuren met al het moois dat de Côte d’Azur te bieden heeft. De geuren en kleuren van lavendelvelden. En diegenen die Het Parfum hebben gelezen van Patrick Süskind zullen zich verheugen op een bezoek aan Grasse, waar de parfumerie een belangrijke plaats inneemt en waar je je eigen geur kunt creëren.

Vanzelfsprekend wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd. Op verschillende momenten is er tijd ingeruimd voor een proeverij van een lokale delicatesse, wijn, truffel, gekonfijt fruit.

De liefhebbers van de Oudheid kunnen hun hart kwijt in de uitstekend bewaarde monumenten, amfitheaters, paleizen, kastelen en tempels. De tand des tijds is vriendelijk geweest.

In 15 dagen tijd krijg een prachtige indruk van de blauwe kust, en beter dan ooit begrijpen waarom de Côte d’Azur al zo lang het paradijs van het de welgestelden. Met Doets Reizen – altijd eerste rij, VERY VIP – treed je genietend van het goede leven rechtstreeks in hun voetsporen. 

 • Doets Deep Desires
 • Luxe vakantie Frankrijk
 • Inclusief diverse proeverijen en workshops
Prijs op aanvraag

Dag tot dag

Totaal ± 1040 km
Dag 1

Bienvenue á Èze

± 30 km

In de middag arriveer je in Nice en haal je de auto op die voor je klaar staat om vervolgens naar Eze te rijden. Eze is een van de mooiste heuveldorpen van de Franse Riviera. Het uitzicht over de Middellandse zee en de omliggende omgeving is adembenemend omdat het op een klif van ruim 400 meter hoog ligt. Het dorp heeft talloze kleine straatjes en weggetjes die continu op en af gaan en het dorp is zeer fotogeniek. Een aanrader is om de Jardin Exotique d’Èze, waar bijzondere planten vanuit heel de wereld te bewonderen zijn en je een prachtig uitzicht hebt omdat het op het hoogste punt ligt. De dag eindigt met een heerlijk welkomstdiner.

 • Overnachting:Eze
Dag 2

Frans visioen van luxe

± 50 km

Vandaag rijd je met de auto naar Monaco en bezoek je deze prestigieuze stadstaat. Bekijk het wisselen van de wacht, het wereldberoemde casino, ga (window)shoppen in de vele boetieks of neem lekker plaats op een van de vele terrasje en aanschouw het flanerende publiek. Deze mythische plek tussen het einde van de Alpen en de Middellandse Zee doet soms surrealistisch aan, tussen droom en realiteit. In de middag rijd je de prachtige Corniche d’Or, de kustweg van ongeveer 40 kilometer en die je trakteert op fenomenale uitzichten, idyllische baaien en lieflijke dorpjes. Je reist van Saint Jean Cap Ferrat, een voormalig vissersdorp in een groene omgeving, naar Villefranche Sur Mer. Vergeet niet om de beroemde Villa Ephrussi ook te bezoeken, met haar prachtige tuin.

 • Overnachting:Èze
Dag 3

Saint Paul de Vence & Biot

± 50 km

Het eerste dorp dat je aandoet is Saint Paul de Vence, één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het middeleeuwse dorp ligt op 10 km afstand van de kust, op een bergkam. Vanaf de vestingmuren heb je een prachtig uitzicht over de omgeving en kun je zelfs de Middellandse Zee zien liggen. Het dorp heeft een geschiedenis waar vele beroemde schilders en schrijvers deel van uitmaken. Hun sporen zijn hier en daar nog terug te vinden. Voor kunstliefhebbers is een bezoek aan het nabijgelegen Foundation Maeght zeer aan te raden, vooral het boeiende beeldenpark. In de middag ga je naar Biot, een dorp dat een rijke geschiedenis heeft van aardewerk en glasblazerij. Je gaat dan ook naar een glasfabriek waar je een tour maakt en een glasblaasdemonstratie zult bijwonen. Biot zelf is ook een plaatje van een dorp en wellicht komt het dorp je bekend voor vanwege de vele films die er zijn opgenomen.

 • Overnachting:Èze
Dag 4

Via Grasse naar Cannes

± 60 km

In de ochtend reis je af naar Grasse, stad van de parfum. Het Musée international de la Parfumerie is zeer boeiend. Je zult een tour krijgen door een vermaarde parfumerie gevolgd door een workshop waarbij je je eigen eau de cologne zult maken. Ontdek je eigen voorkeuren en je zult je eigen creatie aan het eind van de workshop mee naar huis nemen. Na de lunch rijd je verder naar Cannes. Deze stad, bekend van het beroemde filmfestival, kun je op eigen gelegenheid ontdekken. In de middag bezoek je de Croisette, symbool van de stad met haar palmen langs de avenue, een natuurlijke verbinding tussen zee en stad. Achter de Croisette, ligt Rue d’Antibes, de beroemde luxe winkelstraat.

 • Overnachting:Mougins
Dag 5

Lérins eilanden

± 50 km

Je rijdt naar Cannes vanwaar je per publieke boot in enkele minuten naar de twee Lérins eilanden vaart, Ile Sainte-Marguerite en Ile Saint Honorat. Een unieke plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. De natuur is er grotendeels ongerept en het fort en de abdij zijn erg interessant om te bezoeken. Het fort is de plek waar de man met het ijzeren masker opgesloten zou hebben gezeten en zijn cel kun je bezoeken. Het Musée de la Mer (Museum van de Zee) heeft enkele archeologische ontdekkingen tentoongesteld, zoals keramiek uit Romaanse en Saraceense tijden. De abdij op het kleinere Ile Saint Honorat wordt bewoond door Cisterciënzer monniken en is in gewijzigde vorm al sinds de 4e eeuw in gebruik.

 • Overnachting:Mougins
Dag 6

Saint Raphaël

± 100 km

Over de Corniche d’Or ga je naar de plaats Saint Raphael. Deze weg werd in 1903 door de Touring Club de France aangelegd en volgt de kustlijn. De route verbindt Cannes met Saint Raphael en de combinatie van het turquoise water en de rode rotsen van het Estérel is adembenemend. Je maakt een stop bij een wijngaard voor een bezoek aan de wijnkelders en een wijnproeverij. Na de lunch vervolg je de route naar Rayol-Canadel-sur-Mer. Ontdek de mediterrane tuin, het Domaine du Rayol, een beschermd natuurgebied van 20 hectare aan de voet van het Massif des Maures.

 • Overnachting:Cavalaire sur Mer
Dag 7

St Tropez, dorpjes en natuur

± 50 km

Eenmaal gearriveerd zul je op eigen gelegenheid bezienswaardigheden bezoeken, zoals Places des Lices, de haven en de vele exclusieve winkels. Op dinsdagen en zaterdagen worden markten gehouden, een mooie kans om wat lokaals te kopen en te proeven. Na de lunch vervolg je je tour en kun je charmante dorpjes aandoen zoals Cogolin, Port Grimaud, Sainte Maxime of Ramatuelle. Ontdek Plage d’Escalet, een echte lagune, en Cap Taillat, een wonder der natuur. Dit schiereiland is verbonden met het vaste land door een landengte van 100 meter lang die bij harde wind soms onder loopt. De uitzonderlijke rijkdom van de kaap en de zee eromheen zijn als beschermd gebied vastgelegd sinds 2003.

 • Overnachting:Cavalaire sur Mer
Dag 8

De weg naar Marseille

± 150 km

Na het ontbijt ga je richting Marseille en maak je een eerste stop bij Sanary-sur-Mer, een lieflijk vissersdorp. De façades van de huizen zijn kleurrijk en de haven is zeer gezellig. De kade is gereserveerd voor de beroemde pointus, smalle traditionele vissersboten. Aanrader is de markt die uitgeroepen is tot de mooiste markt van Frankrijk. Bezoek ook de versterkte toren met het naastgelegen plein vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Na de lunch reis je door naar Marseille, waar je incheckt in je hotel en de stad op eigen gelegenheid bezoekt. Wellicht een mooi moment om bij het diner de beroemde bouillabaisse eens uit te proberen.

 • Overnachting:Marseille
Dag 9

De calanquen van Cassis

± 50 km

De dag begint met een tour met een kleine trein door de oude stad van Marseille en naar de Terrasses du Port (gids aan boord). Ontdek de ziel en charme van de stad; la Canebière, Le Panier, Le Vieux Port, l’Hôtel de Ville. De tour eindigt bij Four des Navettes (bakkerij) voor een kenmerkende stukje biscuit. In de middag ga voor een tocht langs het nationaal park Calanques, tussen Marseille en Cassis (ook met gids). Een calanque is een vallei uitgesleten door een rivier, die gedeeltelijk onder water is komen te staan door zeespiegelstijging. De kliffen zijn zeer indrukwekkend en behoren tot de hoogste van Frankrijk (de hoogste is 394 m).

 • Overnachting:Marseille
Dag 10

Art Deco Marseille

± 100 km

Na het ontbijt wordt je opgewacht door je Nederlands sprekende gids die je meeneemt op een wandeltocht door Marseille. Je doet verschillende parken, publieke gebouwen en straten aan en je zult de vele schatten aan art deco architectuur ontdekken. In de middag gaat de reis verder naar Gordes. Dit dorpje staat steevast in de toplijstjes van mooiste dorpen van Frankrijk. Het ligt op een rots in het prachtige Luberon gebergte en op de top ligt het kasteel uit de 16e eeuw. Het is gebouwd in een overgangsstijl tussen een middeleeuwse burcht en de sierlijke renaissance. Het is omringd door natuur.

 • Overnachting:Gordes
Dag 11

Mont Ventoux

± 60 km

In de ochtend rijd je naar de Mont Ventoux, bij liefhebbers van de Tour de France natuurlijk zeer bekend. Je hebt hier de gelegenheid om de omgeving per fiets te ontdekken. Gelukkig krijg je, in tegenstelling tot de wielrenners, hulp via de elektrische aandrijving van de fiets. Het landschap kenmerkt zich door lavendelvelden, hoge bergen, meanderende rivieren en bossen. Volg de smalle wegen en geniet van het weidse uitzicht.

 • Overnachting:Gordes
Dag 12

Apt & Ménerbes

± 50 km

Na het ontbijt rijd je naar Apt, voor een bezoek aan de lokale markt en de vele ambachtelijke winkels. Tevens doe je Musée du Fruit Confit aan, waar een film je introduceert in de wereld van het gekonfijte fruit, gevolgd natuurlijk door een proeverij. Na de lunch ga je de bergen in, naar Ménerbes, op hoogte gelegen, waar de huizen en smalle straatjes afgewisseld worden door prachtige uitzichten. Maak een stop bij Maison de la Truffe et du Vin, waar je niet alleen uitleg krijgt over de truffel- en wijncultuur, maar je ook van een proeverij zult genieten. Optioneel is nog het Lavendel Museum, als je nog tijd over hebt.

 • Overnachting:Gordes
Dag 13

Het hart van de Camargue

± 100 km

Eerst ga je naar Arles, de stad waar Vincent van Gogh heeft geleefd en dat veelvuldig door hem is vastgelegd op zijn schilderijen. Ontdek de geschiedenis van de stad en de plaatsen die hem hebben geïnspireerd. Breng een bezoek aan het indrukwekkende amfitheater van Arles, de obelisk, het theater en de thermen van Constantijn. In de middag wordt je ontvangen door ‘Gardian’, veehoeders uit de Camargue die een ‘manade’ (kudde) bewaken. Op het landgoed krijg je een rondleiding en uitleg over de traditionele vorm van veehouderij. Je overnacht in Arles.

 • Overnachting:Arles
Dag 14

Ontdekking van Nîmes

± 50 km

Na het ontbijt rijd je naar Nîmes, een stad die rijk is aan oudheidkundige schatten en waar je je soms nog in het oude Rome waant. Je maakt een tocht in een klein treintje langs de boulevards en door het centrum van Nîmes. Ontdek prestigieuze monumenten zoals het amfitheater uit de 1ste eeuw (het best bewaarde in het romeinse rijk) en het uitzonderlijk bewaard gebleven Maison Carrée (romeinse tempel). In de middag kun je Nîmes op eigen gelegenheid bezoeken. Optioneel is een door een gids begeleid bezoek aan het Musée de la Romanité en de arena van Nîmes. Aan het einde van de dag wordt je ontvangen voor een heerlijk afscheidsdiner.

 • Overnachting:Arles
Dag 15

Retour

± 90 km

Helaas zit je reis langs de prachtige zuidkust van Frankrijk erop. Je reist naar Avignon waar je de auto inlevert en met de trein (of met het vliegtuig vanaf Montpellier) weer terug reist naar Nederland.

Einde reis

CO₂-uitstoot

Deze CO₂-uitstootberekening is ter indicatie en op basis van onafhankelijke data die door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beschikbaar zijn gesteld aan Doets Reizen. De verwachte CO₂-uitstoot van deze reis is per persoon en op basis van 4 personen per reis waarbij we ervan uitgaan dat het vervoermiddel ter plaatse en de accommodatie(s) gedeeld worden door 4 personen. Voor de (intercontinentale)vliegreis hanteren we de kortste verbindingen (waar mogelijk non-stop) en wanneer er meerdere reisduren mogelijk zijn is de berekening op basis van de kortste reisduur. De klimaat-impact van de activiteiten hebben we geschat op basis van veelvoorkomende activiteiten die horen bij het gekozen vakantietype.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze berekening. Deze berekening heeft enkel een informatief doeleinde.

Met deze vakantie stoot je ongeveer 600 kilo CO₂ per persoon uit.

Bekijk hier de verhouding per reisonderdeel.
Accommodaties 45,3%
Rondreis 40%
Huurauto 9%
Treinreis 5,8%

Bovenstaande berekening is op basis van 4 personen per reis en is in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal ontwikkeld.

Wat is 600 kilo CO₂-uitstoot precies?

Je weet nu hoeveel CO₂-uitstoot jouw vakantie veroorzaakt. Waarmee kun je dat vergelijken?

 • 759 keer 8 minuten douchen
 • De besparing van 4 zonnepanelen die één jaar lang stroom opwekken

Over deze berekening

De CO₂-uitstoot van broeikasgassen voor het vervoer wordt bij vliegtuigen, bussen en treinen berekend door het aantal reizigerskilometers te vermenigvuldigen met de emissiefactoren voor dat type voertuig. Doets Reizen hanteert in samenwerking met Milieu Centraal de emissiefactoren die zijn verkregen na studies en onderzoek en deze worden jaarlijks gecontroleerd op actualiteit.

Vliegvervoer

Voor het bepalen van de CO₂-uitstoot voor de vliegreizen hanteren we een vliegreis op basis van Economy Class. Wanneer je Premium of Businessclass vliegt, is de CO₂-uitstoot vele malen hoger. Vliegtuigen produceren naast CO₂, ook waterdamp, stikstofoxiden, roet en andere stoffen met een korte atmosferische verblijftijd. De uitstoot van deze zogeheten 'niet-C02emissies' op grote hoogte zorgen voor een verandering in de samenstelling van de atmosfeer, een verstoring van de stralingsbalans op aarde en uiteindelijk voor een extra broeikaseffect. De directe CO₂-uitstoot die vliegen veroorzaakt, wordt daarom vermenigvuldigd met 1,7 om het ook het effect van deze niet-C02 emissies mee te nemen. Op die manier weet je de totale klimaatimpact van vliegen, uitgedrukt in CO₂ equivalenten.

Auto/camper

Bij personenauto’s hanteren we één benzineauto van gemiddeld formaat per reisgezelschap. De grootte van de auto, het type brandstof én het landschap (berglandschap, steden etc.) hebben invloed op de daadwerkelijke uitstoot van de auto.

Bij campers gaan we uit van de uitstoot van een gemiddelde camper. Voor de uitstoot van de gemiddelde camper is een gewogen gemiddelde berekend op basis de modellen 'alkoof', 'integraal', 'half-integraal' en 'buscamper'. Hoe groter de camper hoe hoger de uiteindelijke uitstoot zal zijn.

Veerboot

Soms bevat een reis één of meerdere ferryovertocht(en). Op trajecten waar dit relevant is, wordt de CO₂-uitstoot bepaald op basis van het vaartraject.

Treinvervoer

Het treinvervoer is op basis van een gemiddelde en op basis van het aantal reizigerskilometers. De uiteindelijke CO₂-uitstoot hangt af van het type trein, de bezettingsgraad van de trein en aandrijving (bijvoorbeeld elektrisch of diesel).

Accommodaties en activiteiten

De gegevens voor de impact van de accommodatie en de activiteiten op vakantie zijn gebaseerd op data van de Carmacal tool, die is opgesteld door de Breda University of Applied Sciences, in samenwerking met de ANVR.

Meer over onze samenwerking met Milieu Centraal

Met het oog op de toekomst, het faciliteren van bewustwording en het beperken van de negatieve klimaatimpact werkt Doets Reizen op een niet-commerciële basis samen met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal. Met deze kennis op zak, kun jij als reiziger een bewuste keuze maken op basis van de CO₂-uitstoot per reis. Milieu Centraal waarborgt de totstandkoming van deze CO₂-uitstootberekening.

Doets Reizen kiest er bewust voor om inzicht te geven in de klimaatimpact van reizen en vakantiebestemmingen. Doets Reizen gebruikt hiervoor de actuele data van Milieu Centraal om reizen op CO₂-uitstoot door te rekenen. Voor wie hier waarde aan hecht maken wij het extra makkelijk om een bewuste vakantiekeuze te maken.

Milieu Centraal levert betrouwbare data en controleert jaarlijks de rekenmodules op deze website.

Foto's van deze reis

Inbegrepen

 • Retour per trein (NS International): Amsterdam naar Nice en Avignon naar Amsterdam. 
  Na boeking neemt Doets Reizen contact met je op om voorkeuren, mogelijkheden, vertrektijden en andere details met jou af te stemmen. Doets Reizen is officiële agent van NS International, hierdoor kunnen wij de treinreis vanaf je woonplaats tot aan de eindbestemming op maat voor je reserveren. De prijs van de deze (trein)reis is onder voorbehoud van wijzigingen. De treintarieven zijn op basis van een inschatting omdat internationale treinreizen flexibele tariefstructuren hanteren.  
 • 14 hotelovernachtingen conform hotelklasse incl. ontbijt
 • Welkomstdiner (3-gangen incl. 1 glas wijn) op dag 1 bij Château Eza of Les Remparts
 • Rondleiding in glas fabriek op dag 3
 • Rondleiding incl. workshop parfumerie op dag 4
 • Boottocht en chique picknick op Lerins Islands op dag 5
 • Rondleiding en proeverij bij wijngaard op dag 6
 • Entree voor Mediterraanse tuin op dag 6
 • Trein door Marseille op dag 9
 • Verfijnd ontbijt bij Four des Navettes op dag 9
 • Boottocht naar Cassis op dag 9
 • Rondleiding van 3 uur met Nederlands sprekende gids in Marseille op dag 10 
 • Elektrische fiets voor een dag op Mount Ventoux op dag 11 
 • Rondleiding en proeverij bij Musée du Fruit Confit op dag 12 
 • Entree voor Amfitheater en arena in Arles op dag 13
 • Bezoek aan traditionele Manade op dag 13
 • Trein door Nîmes op dag 14 
 • Afscheidsdiner (3-gangen incl. 1 glas wijn) op dag 14 bij Chardon of Lou Marques
 • 15x 24 uur gebruik huurauto HERTZ: Huursoort 1 
  1-4 personen categorie -C- 
  5 personen categorie -M-
  6 personen categorie -Y-
 • Lokale belastingen over verblijfkosten en inbegrepen excursies
 • Gebruik van kamers met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming
 • Toeristisch informatiepakket

De invulling van de restaurants is onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Niet inbegrepen

 • Eventuele taxikosten 
 • Huurauto: Upgrade, eventueel extra bestuurder(s) en een optioneel navigatiesysteem (onder voorbehoud van beschikbaarheid) dien je bij het ophaalstation af te stemmen. Extra kosten verbonden aan het wijzigen of aanvullen van de autohuur dien je zelf ter plaatsen te betalen.
 • De maaltijden tijdens je verblijf: lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • De entrees van diverse te bezoeken attracties, evenementen, musea en Nationale Parken (tenzij anders aangegeven)
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds: €2,50 per boeking
 • Eventuele kosten voor tolwegen
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Brandstof huurauto en tolgelden
 • Parkeerkosten

Hotelovernachtingen

Wanneer er de keuze is tussen twee hotels, is het mogelijk om op moment van boeken boeken je voorkeur voor een hotel door te geven. Wij zullen dan vervolgens de beschikbaarheid bekijken. 

Liever vliegen of met eigen vervoer? 

Dat is geen enkel probleem! We nemen jouw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een passende offerte. 

Luxe vakantie in Frankrijk met Doets Reizen

De gepubliceerde Frankrijk reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Frankrijk reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Doets Reizen. Hierdoor ontbreekt het jou -de klant - aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met jouw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Doets Reizen is specialist op het gebied van luxe vakanties in Frankrijk. We nemen al jouw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis! Hiermee voorkom je vooraf en tijdens je reis onaangename verrassingen en kosten. Je kunt optioneel diverse verzekeringen via Doets Reizen afsluiten. Onze reis- en annuleringsverzekeringen en Doets Plus Pakket voor voertuigen zijn speciaal afgestemd op het reizen in de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Zweden & Noorwegen waardoor jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Meer informatie over onze verzekeringen lees je hier. Ook als je zelf elders verzekeringen hebt afgesloten, raden wij je aan direct na boeking de betreffende voorwaarden te controleren voor de reis die jij gaat maken.

Beschikbaarheid Frankrijk rondreizen

Al onze reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Het kan voorkomen dat op het moment dat jij bij ons boekt, het gewenste hotel/kamertype, vlucht(en) of voertuig niet beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij in dit geval een vergelijkbaar alternatief voor jou boeken. Eventuele meer- of minderprijs wordt doorberekend en toegelicht door één van onze reisspecialisten. Extra aandacht voor het volgende: Alle gepubliceerde reizen en tarieven van onze Frankrijk-reizen zijn ter indicatie. Neem daarom contact met ons op voor het afstemmen van jouw wensen en voorkeuren. 

Voorwaarden & praktische informatie

Lees hier onze reisvoorwaarden en veelgestelde vragen voor meer praktische informatie en handige tips

Logo Doets Reizen

Route de la Côte d'Azur

15 dagen