De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer
Overzicht

Groepsreis Canada: Rocky Mountains to Pacific Ocean

1 Beoordeling
 • 22 dagen

Doets Reizen staat voor kwaliteit en beleving! Wil je liever niet zelf met de huurauto of camper op pad? Dan is deze zeer kleinschalige groepsreis (maximaal 10 personen) geschikt voor jou! Je verblijft in goede accommodaties op de hot-spots én ziet alle hoogtepunten van West Canada onder begeleiding van een ervaren, Nederlandstalige gids. Laat je overdonderen door de hoeveelheid inbegrepen activiteiten.

Rocky Mountains to Pacific Ocean per comfortabele minibus van Calgary naar Vancouver inclusief Vancouver Island. Kortom, alle facetten van West-Canada komen aan bod. Dit maakt deze reis tot een bestseller!  Deze zeer complete Canada groepsreis is een geweldige samenstelling van de tweeweekse groepsreis Lakes, Mountains & Wildlife en een volle week Vancouver Island. Stel je eens voor, reizen met een comfortabele minibus en een groepje van maximaal 10 deelnemers. In tegenstelling tot grote reisgezelschappen hoef je ‘s morgens niet om 06.00 of 07.00 uur je koffers op de hotelgang te zetten maar kun je relaxed opstaan, want het dagelijks vertrek is pas rond 09.00 uur. Wij stoppen langs de weg waar wij maar willen (indien veilig) want er is geen tijdschema, eten bij dat kleine maar gezellige restaurantje ongeacht het tijdstip (ons groepje is immers  klein dus reserveren is niet nodig) en verkennen met onze bus zijwegen of bospaden waar een grote touringcar niet is toegestaan. Gedurende de reis overnacht je niet in tentjes maar geniet je van soms decadent luxe hotelkamers met mooie privé badkamers, flatscreen televisies en internet/wifi verbindingen. Kortom, reizen zoals Doets Reizen het adviseert! Alle genoemde excursies zijn bij de reissom inbegrepen en de reeds jaren in Canada woonachtige Nederlandse gids/chauffeur rijdt je veilig door de schitterende natuur en kent de bij het grote publiek nog onbekende plekjes. Niet onbelangrijk: je reis in de goede tijd van het jaar. Geen bevroren meren of gesloten parken of attracties. Je reist hartje zomer wanneer Canada op haar mooist is! Wees er dus snel bij want per reis hebben wij maximaal 10 plekken beschikbaar.

Vertrekdata staat gepland op 17 mei (beperkte beschikbaarheid). 

 • Geheel verzorgde groepsreis met Nederlands gids
 • Inclusief diverse excursies
 • Kleine groepen (maximaal 10 personen)
Prijs op aanvraag

Dag tot dag

Totaal ± 2915 km
Dag 1

Heenreis naar Calgary

Vandaag begint de reis en vlieg je naar Calgary. Na aankomst in Calgary wordt je ontvangen door de reisleiding. Hierna is het tijd voor de transfer naar het hotel in Calgary nabij restaurants en winkels. Als je niet teveel lijdt onder de jetlag, maken wij graag een stadsrondrit, zodat je een goede indruk krijgt van de olympische stad Calgary.

 • Overnachting:Calgary
Dag 2

Calgary - Banff National Park

± 140 km

Welcome Breakfast (inbegrepen) en gelegenheid om met de andere deelnemers kennis te maken. In de middag vertrekken we naar het wereldberoemde stadje Banff in de Rocky Mountains. Na een stadsrondrit is de middag ter vrije besteding. Je verblijft 2 nachten in Banff op loopafstand van het gezellige centrum.

 • Overnachting:Banff Village
Dag 3

Banff National Park

Vandaag gaan we met deze groepsreis door West-Canada in alle rust dieper de Bow Valley in. ‘s Morgens bezoeken we Lake Louise en het schitterende Valley of the Ten Peaks / Moraine Lake; bergmeren van ongekende schoonheid. Na de lunch aan de voet van Castle Mountain bezoeken we Johnston Canyon voor een indrukwekkende wandeling.

 • Overnachting:Banff National Park
Dag 4

Banff National Park - Jasper National Park

± 290 km

Een van de hoogtepunten van deze groepsreis door West-Canada is de rit over de Icefields Parkway, de route van Banff naar Jasper door de Rocky Mountains. Je zult ogen tekort komen om al het natuurschoon in u op te nemen. Onderweg wordt veelvuldig gestopt om in alle rust van het imponerende natuurschoon en hooggebergte te genieten. Een must is natuurlijk de rit per gigantische bus, de zogenaamde Snow Coach, over het Columbia Icefield (inbegrepen). Je verblijft geheel in stijl 2 nachten in een luxe chalet aan de oever van de Athabasca River, enkele kilometers buiten het dorp Jasper en in het hart van Jasper National Park. Pas je op voor de Wapiti Deer (herten) of Zwarte Beren welke regelmatig om de chalets heen snuffelen?

 • Overnachting:Jasper
Dag 5

Jasper National Park

Zorg dat de accu van je (video)camera goed is opgeladen, want het wordt weer een gedenkwaardige dag. We bezoeken o.a. het relaxte dorpje Jasper, maken een wandeling in Maligne Canyon, rijden langs Medicine Lake en gaan heerlijk genieten bij Maligne Lake. Als optie kun je op het meer een boottocht naar Spirit Island maken, het meest gefotografeerde eilandje van de Rocky Mountains. Je kunt ook kiezen om te gaan kanoën of met de kabelbaan naar de top van Whistlers Mountain te vertrekken.

 • Overnachting:Jasper National Park
Dag 6

Jasper National Park - Wells Gray Provincial Park

± 360 km

Vandaag verlaten we Alberta en rijden British Columbia binnen via de Yellow Head Highway. Onderweg stoppen we natuurlijk bij Mount Robson, met een hoogte van 3954 meter de hoogste berg van de Canadese Rocky Mountains. In Blue River gaan we aan boord van een traditionele, native zeekajak replica en later nog met een snelle motorboot voor een spectaculaire Bear Safari (inbegrepen), een onvergetelijke ervaring... In de middag arriveren we in het dorpje Clearwater, even buiten Wells Gray Provincial. Midden in dit prachtige park verblijven we 2 nachten in een authentiek hotel. Canada beleving ten top!

 • Overnachting:Wells Gray Provincial Park
Dag 7

Wells Gray Provincial Park

± 50 km

Vandaag bezoeken we Wells Gray Provincial Park, een schitterend natuurgebied waar je grote kans hebt wild te zien. Echt een dag voor natuurliefhebbers met bezoeken aan o.a. de Helmcken waterval (hoogte 141 meter). De wandeling naar de top van deze waterval is, letterlijk en figuurlijk, een hoogtepunt. Er is dan nog tijd over om bijvoorbeeld te gaan White Water raften, paardrijden, een duik te nemen in het glasheldere Dutch Lake of nu eindelijk dat leesboek eens op de veranda van je hotelkamer uit te lezen. Afhankelijk van het weer is er gelegenheid om ‘s avonds een BBQ te ontsteken.

 • Overnachting:Wells Gray Provincial Park
Dag 8

Wells Gray Provincial Park - Vernon

± 280 km

Via een prachtige route, ver van de veel te drukke hoofdweg, hebben we een bezienswaardige dag op weg naar Vernon. We rijden langs het enorme Adams Lake. Onderweg bezoeken we de uit 1867 stammende O’Keefe Ranch (inbegrepen), welke indertijd de grootste ranch van British Columbia was. Je krijgt er een rondleiding met een Nederlands sprekende lokale gids en kunt o.a. het historische woonhuis, het kerkje en de stallen met allerlei dieren bekijken. Net buiten Vernon wacht ons dan een fantastische overnachting op een zeer luxe golf resort!

 • Overnachting:Vernon
Dag 9

Vernon

Rondom je hotel liggen twee professionele kampioenschaps-golfbanen, met een totaal van 36 holes!! Hier kun je golfen met de mooiste uitzichten. Wil je liever eerst les, dan kan dat natuurlijk ook! Tevens kun je in de omgeving prachtige wandelingen maken, mountainbiken, zwemmen, tennissen. Lekker luieren met een goed glas Okanagan wijn is uiteraard ook een optie!

 • Overnachting:Vernon
Dag 10

Okanagan Valley - Osoyoos

± 230 km

Niet voor niets is de Okanagan Valley Canada’s wijngebied, het kan hier ‘s zomers wel 40 graden worden! Langs de wegen staan veel fruitstalletjes met lokaal geteeld fruit en op de hellingen worden druiven verbouwd. We rijden langs Lake Okanagan, via Peachland, bezoeken Penticton met de grote raderboot en rijden verder via Canada’s “Wine Capital” Oliver naar het woestijnplaatsje Osoyoos, gelegen aan het gelijknamige meer. Tevens het warmste meer van Canada. Hier wacht ons weer zo’n prachtig resort en laten we ons op een fantastische wijze rondleiden door de wijngaarden en de wijnmakerij van de Nk’Mip Wine Cellars. We verblijven hier 1 nacht.

 • Overnachting:Osoyoos
Dag 11

Osoyoos - Harrison Hot Springs

± 390 km

Voordat we Osoyoos weer verlaten, bezoeken we eerst nog het Nk’Mip Cultural Desert Centre (inbegrepen), rechtstreeks vanuit ons luxe hotel. De Osoyoos Indian Band is wereldwijd een voorbeeld voor andere First Nations. In de vroege voormiddag vertrekken we naar het grappige goudzoekersplaatsje Hedley, waar we een kleine rondtour maken. Via Manning Provincial Park, waar we wellicht nog wat tijd over hebben voor een mooie wandeling, komen we voor de nacht aan in Harrison Hot Springs. Het hotel ligt aan de boulevard bij het meer.

 • Overnachting:Harrison Hot Springs
Dag 12

Harrison Hot Springs - Campbell River

± 380 km

De groepsreis door West-Canada gaat verder naar Vancouver Island. In de ochtend nemen we de ferry (inbegrepen) naar Vancouver Island waarbij we tijdens de overtocht wellicht orka’s of zeehonden zien! Na aankomst op Vancouver Island rijden we via de prachtige kustweg naar het noorden. Onderweg zijn er veel doorkijkjes op de zee, voordat we bij ons hotel aankomen. Vanaf je hotelkamer kun je de zeehonden horen en soms Orka groepen voorbij zien trekken.

 • Overnachting:Campbell River
Dag 13

Discovery Passage en Johnstone Strait

Vandaag een van de hoogtepunten van deze groepsreis door West-Canada: we gaan aan boord van een kleine boot (inbegrepen) en onder leiding van een lokale gids varen we via de Discovery Passage en Johnstone Strait naar Bute Inlet waar we zwarte en wellicht grizzly beren gaan zien. Onderweg passeren we extreme zeestromingen en draaikolken met passende bijnamen als “Devils Hole” en “The Drain” (de afvoerput...). Naast al dit natuurgeweld hebben we tevens grote kans om zeeleeuwen, zeehondjes, dolfijnen (Pacific white-sided dolphins) en Minke Whales, een klein soort walvis met een lengte van ca. 9 meter en gewicht tot 5 ton, te zien. Laten we ook nog hopen op een groep (of meerdere) Orka’s. Zou dat niet geweldig zijn?! Veel beroemdheden wonen in dit gebied, we tonen u o.a. het “vakantiehuisje” van Michelle Pfeifer..... Halverwege onze 7 uren op zee, hebben we een uitgebreide lunchpauze aan de wal van een van de vele eilandjes. Houd je camera gereed want dit is geen alledaagse excursie…

 • Overnachting:Campbell River
Dag 14

Campbell River

Na de vermoeiende dag van gisteren heb je het verdiend om wat rustiger aan te doen. We rijden op ons gemak weer wat terug naar het zuiden, waar een fantastisch “Beach Resort” op je wacht. In de ochtend nemen we je heel graag mee op pad. Je hebt de keus uit twee prachtige wandelingen rondom Campbell River. De Elk Falls zijn indrukwekkend, de Ripple Rock en het uitzicht over de “Sound” is gewoonweg spectaculair! De laatst genoemde tocht is pittig en goed, stevig schoeisel is een vereiste! Ga je liever wat rondstruinen en winkelen in het dorp, geen bezwaar. Wij zorgen dat je er komt! Genieten van het hotel, je balkon, het uitzicht, de vogels en andere dieren om je heen...........een aanrader.

 • Overnachting:Campbell River
Dag 15

Broken Island Group en Pacific Rim National Park

± 250 km

Post en/of goederen bezorgen op zijn Canadees?..........vandaag ga je het meemaken! Op tijd opstaan is nu een vereiste. In de vroege morgen monster je aan bij een originele kustvaarder welke post/goederen bezorgt op de “Broken Island Group”. Je vaart door de Alberni Inlet die in de Pacific Ocean uitmondt. Je eindigt de ochtend in Ucluelet, waar je in de haven door jouw vertrouwde bus met chauffeur wordt opgehaald. Voor de liefhebbers is er nog tijd genoeg over om te wandelen langs de ruige, rotsige kust van de Pacific Ocean, gebruik makend van het Wild Pacific Trail. In de zeepoeletjes tussen de rotsen bekijken we de verschillende soorten zee-anemonen en zeesterren en de vele kleine krabbetjes en kreeftjes. En wat is dan mooier dan mogen overnachten in een resort vlak aan de ruige kust?!

 • Overnachting:Ucluelet
Dag 16

Pacific Rim National Park

± 100 km

Via de Pacific Rim Highway rijden we naar het vriendelijke vissersdorpje Tofino, aan de kust van de Pacific Ocean! Onderweg is er veel tijd om van het meest noordelijke regen/ nevelwoud ter wereld te genieten. Tofino is een vermaard uitgangspunt voor walvis-tours en is schitterend gelegen op een schiereiland aan de Clayoquot Sound, omgeven door eeuwenoude regenwouden. Je slaapt 2 nachten in een van alle gemakken voorzien hotel, nagenoeg op het strand van de Pacific Ocean.

 • Overnachting:Tofino
Dag 17

Pacific Rim National Park

En deze groepsreis door West-Canada vervolgt zich met weer zo’n heel bijzondere dag op het programma. Zorg vandaag voor een stevig lunchpakket. We monsteren aan op een kleine boot en verlaten in de ochtend de haven van Tofino. Op zee hopen we walvissen te zien, alsmede zeehonden, zeeleeuwen, papegaaiduikers en de altijd grappige, nieuwsgierige zeeotters. Voor de zeer uitgebreide lunchpauze gaan we aan wal op een klein eilandje, lopen een klein half uurtje door een meer dan betoverend nevel oerwoud, om aan te komen bij een al even bijzondere plek. Heet water komt hier spontaan uit de grond, om zich vervolgens via watervallen en poelen tussen de rotsen een weg naar de zee te banen. Heerlijk voor een natuurlijke douche en bad en ook zo heilzaam.

 • Overnachting:Pacific Rim National Park
Dag 18

Pacific Rim National Park - Parksville

± 180 km

Langs de kust en over de bergen van Vancouver Island rijden we een geweldige weg terug naar de oostkant van het eiland. Mooie rivieren, wilde stroomversnellingen, kalme meren, geiten op een dak en enorme woudreuzen vallen je vandaag ten deel. Overnachting is in het je al bekende Beach Club Resort.

 • Overnachting:Parksville
Dag 19

Parksville - Victoria

± 150 km

We laten de natuur achter ons en vertrekken richting Victoria, waar we de wereldberoemde Butchart Gardens (inbegrepen) bezoeken. Maar er is onderweg nog meer te zien, wat we je niet graag onthouden. Zo bezoeken we een roofvogelcentrum en de beroemde muurschilderingen van Chemainus. In de namiddag bereiken we de bloemrijke stad Victoria waar we overnachten in het gezellige centrum nabij de haven en Parliament Buildings. We verblijven hier twee nachten.

 • Overnachting:Victoria
Dag 20

Victoria

Deze dag is ter vrije besteding en kun je de binnenstad verkennen, waarbij je tevens de gelegenheid hebt om deel te nemen aan een Whale Watch tour (optioneel) vanuit de haven. Fisherman's Wharff is ook een heel leuke bestemming. Je kunt hier eenvoudig heen wandelen en dan bijvoorbeeld de zeehonden voeren.

 • Overnachting:Victoria
Dag 21

Victoria - Vancouver

± 115 km

In de ochtend vervolgen we onze groepsreis door West-Canada en vertrekken we met de ferry (inbegrepen) naar het vasteland. Na aankomst vervolgen we onze tocht in Vancouver, alwaar we je eerst trakteren op een uitgebreide stadsrondrit. Tijdens de middag heb je zelf de vrije keus. Het stadspark Stanley Park, Gastown en Robson Street zijn echte aanraders. Yaletown met zijn gezellige restaurantjes en Granville Island zijn op loopafstand van je hotel gelegen, dus geniet van deze schitterende stad.

 • Overnachting:Vancouver
Dag 22

Terugreis vanuit Vancouver

Nog een fijne ochtend voor je ter vrije besteding in prachtig Vancouver. En dan is helaas ook deze heerlijke reis alweer voorbij. Wij verzorgen je transfer naar de luchthaven en dan is het tijd om afscheid te nemen van de reisleiding. De komende nacht verblijf je aan boord van het vliegtuig.

Dag 23

Thuiskomst

Vandaag kom je aan op Schiphol. Dit is het einde van een prachtige groepsreis in Canada. Tot de volgende keer!

Einde reis

Video's van deze reis

Foto's van deze reis

Beoordelingen (1)

Veel gezien

I. Loo

KLEINSCHALIG REISGEZELSCHAP MET DUTCH WOLF TOURS EN VEEL GEZIEN. 

DOETSREIZEN ZEKER AAN TE BEVELEN MAAR ZEKER OOK I.C.M. DUTCH WOLF TOURS.

Inbegrepen

 • Retourvlucht in de Economy Class met getoonde luchtvaartmaatschappij. Er wordt bij voorkeur gekozen voor de rechtstreekse KLM vluchten naar Calgary en vanaf Vancouver. Mocht er toch moeten worden afgeweken, dan zorgt Doets Reizen ervoor dat de vluchten rondom het middaguur aankomen of vertrekken.
 • Luchthavenbelasting
  Door wijzigingen in brandstoftoeslagen of veiligheidstoeslagen kan de luchthavenbelasting na boeking hoger worden; voor de eventuele verhoging word je conform onze reisvoorwaarden nabelast 
 • Maaltijden naar de aard van de dag tijdens de trans-Atlantische vliegreis (tenzij anders aangegeven). 
 • 21 hotelovernachtingen conform hotelselectie 
 • Nederlandssprekende reisleiding gedurende je verblijf in Canada
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten en inbegrepen excursies 
 • Gebruik van kamer met bad en/of douche, toilet, airco of verwarming 
 • Toeristisch informatiepakket
 • Vervoer per airconditioned minibus
 • Transfers van en naar de luchthaven
 • Stadsrondritten in Calgary, Banff en Vancouver
 • Welcome Breakfast op 2e dag
 • Rit per Snow Coach over Columbia Icefield
 • Blue River Bear Safari
 • Toegang Historic O’Keefe Ranch
 • Bezoek wijnproeverij
 • Toegang Nk’Mip Desert Cultural Centre
 • Ferry naar/van Vancouver Island uitgevoerd door BC Ferries
 • Wildlife Tour op Vancouver Island
 • Toegang Butchart Gardens in Victoria
 • Toegang tot de Nationale Parken 
 • Donatie Pacific Wild € 2,- per persoon

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens je verblijf: ontbijt, lunch en diner (tenzij anders aangegeven)
 • Verzekeringen, assurantiebelastingen en poliskosten
 • Fooien 
 • Entreegelden van niet inbegrepen attracties en of activiteiten
 • Reserveringskosten: € 25,- per boeking 
 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking 
 • Bijdrage aansprakelijkheidsverzekering: € 3,- per persoon  
 • Bijdrage SGR Fonds: € 5,- per persoon
 • Kosten voor visumontheffing(en) voor reizen naar Amerika en Canada. Meer informatie over het aanvragen en bijkomende kosten lees je hier.

Hieronder delen wij belangrijke informatie die jij moet weten om probleemloos op reis te gaan. Mocht je desondanks vragen hebben over deze reis? Neem dan contact op met onze reisspecialisten. 

1-Persoonstoeslag

 • Voor deelnemers welke alleen aan een reis deelnemen zijn wij genoodzaakt een toeslag te berekenen. Dit komt omdat je de kamerprijs van hotels niet kunt delen met andere deelnemers. 

Aankomst en vertrek 

 • Het is een internationale regel dat gasten hun kamer op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur kunnen vertrekken en op de dag van vertrek tussen 10.00 uur en 12.00 uur dienen te verlaten.

Accommodaties 

Verblijf tijdens de reis is gebaseerd op overwegend 3 of 4-sterren accommodaties. Indien een accommodatie niet aanwezig is op betreffende locatie wordt zoveel mogelijk getracht een vergelijkbare accommodatie te boeken. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat vlak voor of gedurende een reis de noodzaak bestaat een of meerdere wijzigingen door te voeren. Het kan in bepaalde gevallen voorkomen dat dan van eenvoudiger accommodatie gebruik moet worden gemaakt. Dit geeft geen recht op restitutie. Ter indicatie geven wij een overzicht van de accommodaties:

 • Delta Calgary South - Calgary - 1 nacht
 • Banff Caribou Lodge & Spa - Banff - 2 nachten
 • Beckers Chalets - Jasper - 2 nachten
 • Helmcken Falls Lodge - Clearwater - 2 nachten
 • Predator Ridge Golf Resort - Vernon - 2 nachten
 • Spirit Ridge Vineyard Resort & Spa - Osoyoos -1 nacht
 • Harrison Beach Hotel - Harrison Hot Springs - 1 nacht
 • Painter's Lodge - Campbell River - 2 nachten
 • The Beach Club Resort - Parksville - 1 nacht
 • Water's Edge Resort & Suites - Ucluelet - 1 nacht
 • Middle Beach Lodge - Tofino- 2 nachten
 • The Beach Club Resort - Parksville - 1 nacht
 • Best Western Plus Plus Carlton Plaza - Victoria - 2 nachten
 • Best Western Plus Chateau Granville - Vancouver - 1 nacht

Annulering van reizen

Het minimum aantal deelnemers per vertrekdatum bedraagt 6 personen. Wij wijzen je erop dat Doets Reizen zich het recht voorbehoudt om bij onvoldoende deelname een reis te annuleren. In dat geval wordt de reis niet uitgevoerd en wordt de door jou reeds betaalde reissom gerestitueerd. Bij een dergelijke situatie zullen wij je uiterlijk 28 dagen voor aanvang van de reis op de hoogte stellen. Desgewenst en indien beschikbaar zal je een alternatieve reisdatum worden aangeboden. 

Annuleringsverzekering 

Je dient zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Let op: de annuleringsverzekering dient binnen 7 dagen na boeking van je reis te worden afgesloten. .

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering door de deelnemer geldt dat deze per persoon verschuldigd is: 

 • Bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling van 15% van de reissom. 
 • Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de reissom. 

Indien jij annuleert dien je zelf na te gaan of je deze kosten kunt claimen via de annuleringsverzekering. Doets Reizen kan geen uitspraken doen over de geldigheid om aanspraak te maken op uitkering van de reissom bij een annulering. 

Bagage tijdens de reis

Gedurende deze groepsreis wordt de bagage middels klein model trailer (aanhangwagen) vervoerd; per persoon is 1 koffer of tas en 2 stuks handbagage toegestaan. Geen uitzonderingen mogelijk!

Het vervoer per minibus

Tijdens deze groepsreis wordt gebruik gemaakt van een “extended-van”, een klein model minibus voorzien van getinte ruiten, airco, en alle standaard faciliteiten. Hoewel dit iets minder luxe is dan een grote en traditionele touringcar geeft dit ons meer flexibiliteit en de mogelijkheid om te komen op plaatsen waar een touringcar niet kan of mag komen. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 10 zodat comfort en kleinschaligheid gegarandeerd is. 

Excursies en andere activiteiten ter plaatse                                                                                                                                  

Excursies (al of niet bij de reissom inbegrepen) welke tijdens de reis worden uitgevoerd, vallen buiten de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van Doets Reizen en onze lokale partner. Evenmin kan Doets Reizen en lokale partner aansprakelijk worden gesteld voor annulering van excursies wegens weersomstandigheden of andere redenen. Het niet doorgaan van of niet deelnemen aan een bij de reissom inbegrepen excursie geeft geen recht op restitutie. De reisleiding zal altijd proberen een alternatieve activiteit te ondernemen. Hier zijn echter geen garanties voor te geven. 

Niet roken 

Als gevolg van wetgeving in Alberta en British Columbia mag er tijdens het verblijf in onze bussen niet gerookt worden. Ook in hotels en horeca geldt een rookverbod. 

Tenslotte

Reizen zonder risico’s bestaan helaas niet. Doets Reizen en onze lokale partner biedt jou zoveel mogelijk zekerheid en veiligheid. Toch heeft iedereen altijd een eigen verantwoordelijkheid. Tijdens het reizen in Canada zijn de omstandigheden anders dan in Nederland. Denk hierbij aan onverwacht extreme weersomstandigheden, wilde dieren (beren, elanden etc.) in de directe nabijheid etc. Stel je flexibel op en ervaar dat juist die onverwachte gebeurtenissen een reis zo bijzonder maken.

Gerelateerde reizen

Logo Doets Reizen

Groepsreis Canada: Rocky Mountains to Pacific Ocean

22 dagen