Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Luna Schraal

Marketeer Red Squirrel

Doelgericht te werk gaan

De eekhoorn is een slim, snel, nieuwsgierig en avontuurlijk dier. De eekhoorn staat bekend om zijn snelheid, van tak naar tak springt hij en kan hij razendsnel zijn doel bereiken. De eekhoorn is niet alleen snel maar ook erg slim en nieuwsgierig, hij plant al ver vooraf wanneer hij zijn nootjes gaat verzamelen voor zijn winterslaap. Luna is een echte planner en houd ervan om in te spelen op de nieuwste trends. Ze wil zichzelf continu blijven verbeteren, elke uitdaging aangaan en de beste versie van haar laten zien.

Squirrel

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

2001

Functie

Marketeer

Sinds

2023

Reisde door…

In april 2023 reisde ik naar New York samen met mijn moeder. Deze reis heb ik, toen nog als klant, geboekt bij Doets Reizen en nu werk ik er zelf. Hoe leuk is dat! Ook heb ik mijn droomreis naar Orlando gemaakt om Walt Disney World en het Universal Orlando Resort te bezoeken. Deze reis stond bovenaan mijn bucketlist!

Favoriete hotel

Dylan Hotel NYC gevestigd op 5 East 41st Street. Hier verbleef ik tijdens mijn stedentrip in New York, wat een prachtig hotel is dit! Ruime kamers, mooi interieur en op loopafstand van Times Square. Dylan Hotel NYC heeft een samenwerking met Benjamin Steakhouse, een restaurant waar je via het hotel naar binnen kan. Een echte aanrader als je van lekker eten houdt! Het is een hele belevenis, chique mannen in pak die je bedienen én zelfs de stoel voor je aanschuiven.

Leuk weetje! Diverse Celebs zijn ook in dit restaurant geweest zoals: Jason Derulo, Kim Kardashian en Kelsae Ballerini.

Favoriete food

New York staat natuurlijk bekend om zijn bagels, deze heb ik dan ook zeker geprobeerd! Ik raad de bagels bij Zucker’s aan, een heerlijke bagel voor een goede prijs en ze zitten op meerdere plekken gevestigd door de stad heen. Hier hebben wij diverse keren ons ontbijtje gescoord.

Ook heb ik enorm genoten van de lekkere hamburgers en pizza’s in New York, deze zijn ook zeker de moeite waard om keertje te proberen!

Favoriete uitzicht

Dit is natuurlijk observatiedek SUMMIT One Vanderbilt in New York, je komt ogen tekort op deze prachtige locatie. Met een hoogte van 305 meter en 3 toegankelijke verdiepingen is dit echt een ervaring. Elke kamer in weer anders ingericht waardoor je een unieke kijk hebt op de stad. Ik vond SUMMIT in de avond echt een spektakel, je kijkt om je heen en je ziet duizenden lampjes van de stad… wat is dit is adembenemend. Kortom: Heb je een reis naar New York geboekt? Ga ook zeker langs bij SUMMIT One Vanderbilt. Het is echt een experience, dit wil je niet missen!

Favoriete stad

Hier hoef ik niet lang over na te denken… dit is natuurlijk New York! Ik ben verliefd op deze prachtige stad. De Big Apple leeft 24/7, je hebt het idee dat je dat je op een filmset loopt gedurende dagen, zo gaaf!

Favoriete staat/provincie

Florida - The Sunshine State met veel aanbod aan attractieparken! Als pretparkliefhebber is de keuze snel gemaakt, natuurlijk. Ook houd ik van een strandvakantie, in Florida zit je dan helemaal goed.

Favoriete activiteiten

Mijn favoriete activiteit was toch wel de boottocht langs Statue Of Liberty, Brooklyn Bridge en de Manhattan Bridge. Dit was zo ontzettend gaaf! Te water zie je diverse kanten van de stad die je niet kan zien als je in de stad bent. De highlight van deze tour is toch wel dat je vaart langs Statue of Libery, wat is dit indrukwekkend zeg! 

Mijn favoriete hobby is het bezoeken van attractie- en themaparken

Favoriete National Park

Op mijn bucketlist staat National Park Grand Canyon, ik zou daar ontzettend graag willen wandelen en/of hiken. 

Favoriete strand

Mijn favoriete stranden zijn die van Hawaii. Ik ben hier zelf (nog) niet geweest, maar deze staan zeker op mijn bucketlist. De zee is daar zo ontzettend helder en blauw, net een sprookje! 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring