Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Youp van Alphen

Reisspecialist The Heron

De reiger (The Heron) staat voor rust, vrede en vastberadenheid. Een reiger staat uren stil en wacht op het juiste moment om toe te slaan. Een reiger vertrouwd altijd op zijn intuïtie en legt te focus op hij echt wil bereiken. Net als de reiger bijt Youp zich altijd vast in zijn doelen. Daarnaast is rust en vrede iets waar Youp altijd naar streeft in zijn leven. De reiger staat op het wapen van Heerhugowaard. Dit is tevens de plek is waar Youp is opgegroeid en nog steeds woont.

Werken b

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1999

Sinds
2023

Reiservaringen
Al vanaf mijn 10e ga ik regelmatig naar Zuid Zweden om te kamperen. Dit is een traditie die ik voorlopig nog wil doorzetten. Daarnaast ben ik door heel West Europa gereisd. Mijn favoriete reis was met mijn familie naar Bali.

Favoriete hotel
Het is een hotel waar ik nog niet ben geweest, maar de Caesars Palace in Las Vegas is een hotel wat ik vaak in films voorbij heb zien komen. Dit hotel heeft toch altijd qua uitstraling veel indruk op me gemaakt.

Favoriete Food
Korean Barbecue is veruit mijn favoriete eten. Ik vind de ervaring van aan tafel je eten zelf bereiden veel unieker dan een simpel diner. Daarnaast ben ik ook een groot fan van de Japanse Keuken.

Favoriete uitzicht
Vanaf de boot in de Oslo Fjord. Bijna sprookjesachtig hoe de huizen verweven zijn met de natuur.

Favoriete stad
Praag is mijn favoriete stad in Europa. Hier ben ik dan ook al 3 keer geweest. De sfeer is hier altijd goed en van de architectuur kan ik uren genieten. Een stad die ik zeker nog een keer wil bezoeken is New York City. Iedereen die ik ken die in New York is geweest raakt nooit uitgepraat over de stad. 

Favoriete staat/provincie
Ik heb eigenlijk niet een favoriete staat maar als ik mag kiezen ga ik voor Colorado. De natuur daar is op een ander niveau.

Favoriete activiteiten

Vissen, dit doe ik ook regelmatig in Nederland. Heerlijk genieten van de rust en de natuur.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring