De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Logan Canyon (Scenic Byway 89)

29 Actueel reisaanbod

​Vanuit Logan loopt de Logan Canyon Scenic Byway (Highway 89), dwars door de schitterende Logan Canyon naar onder meer het Tony Grove Lake en een gedeelte van Bear Lake. De canyon is een paradijs voor vissers, mountainbikers en wandelaars​.

Deze byway biedt een spectaculair landschap en toegang tot grote recreatiegebieden. Het begint bij de monding van de canyon aan de oostelijke rand van Logan, Utah. Bezoekers aan deze pittoreske stad in het noorden van Utah vinden ook de volledig operationele Jensen Farm, evenals moderne kaasfabrieken en de Utah Festival Opera Company. Logan Canyon is de plek voor zowel zomer- als winterrecreanten die activiteiten vinden zoals wandelen, kamperen, vissen, sneeuwscooteren, skiën en jagen.

Diep uitgesneden, bijna verticale kalkstenen muren en rotsformaties vol fossielen begroeten reizigers die de canyon binnenkomen. De Logan rivier, populair bij het forelvissen, loopt parallel aan de route en biedt nog een reden om te stoppen en wat tijd door te brengen. Als de herfst nadert, is er een weelderig begroeide hoge bergpas met goud, rood en gele bladeren op de hele route te zien. De route verkent het spectaculaire Wasatch-Cache National Forest.


Reizen in de buurt van Logan Canyon (Scenic Byway 89)

Logo Doets Reizen Amerika

Logan Canyon (Scenic Byway 89)