Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Moqui Cave, een zandstenen grot, werd oorspronkelijk gebruikt door de Anasazi-indianen als schuilplaats en opslagruimte voor voedsel. In de negentiende eeuw werd het ontdekt en diende het eveneens als schuilplaats om de strenge regels van de Drooglegging te omzeilen. Tegenwoordig is het een museum met een grote collectie aan stenen, mineralen, fossielen, overblijfselen van indianen en sporen van dinosauriërs.

Moqui Cave, een museum in het zuiden van Utah, is een natuurhistorisch museum met inheemse Amerikaanse kunstvoorwerpen en een grote collectie van dinosaurussporen. Ook is er een grote collectie pre-Columbiaanse kunstvoorwerpen uit Mexico en meer dan 1.000 pijlpunten te zien. Eeuwenoude aardewerken als potten, kruiken, schalen en werkinstrumenten geven een kijk in het vroege leven van de Anasazi en Navajo indianen.

Het woord Moqui is een oude term, en wordt nu vaak gebruikt om te verwijzen naar de Hopi stam van de inheemse Amerikanen die de regio bewoonden die nu delen van Arizona en Utah omvatten.

Reizen in de buurt van Moqui Cave

Logo Doets Reizen Amerika

Moqui Cave