Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Canada

Kejimkujuk National Park Sea Side

Neem contact met ons op

Kejimkujik National Park Sea Side is de kustvariant van het Kejimkujik National Park, wat meer ten noorden ligt. Het is een zeer kwetsbaar en ongerept natuurgebied met bos en rotskusten in Atlantisch Canada. In dit gebied leven veel vogelsoorten en dus is dit voor vogelspotters een fijne plek om te zijn.

Bezoek Kejimkujik Seaside 

Tussen Port Joli en Port Mouton ligt de Seaside Adjunct van het Kejimkujik National Park, een soort dependance van het noordelijker gelegen Nationale Park. Het specifieke van dit Nationale Park is de nog niet door menselijke activiteiten beschadigde kustlijn.

De kust van Atlantisch Canada

Een bijzondere ook wel authentieke Atlantische ervaring wacht je op bij de Kejimkujik Seaside. Op weg naar de kust wandel je over een pad langs dichte struiken en geleidelijk aan heb je een weids uitzicht op de Atlantische kustlijn met landtongen, eilanden en baaien. Loop ook zeker even naar het observatiedek. Je hebt vanuit dit punt een prachtig zicht op Saint Catherines River Beach met zijn turquoise water. 

Wandelend Kejimkujik Seaside verkennen

Wandelen in Atlantisch Canada tijdens je vakantie is een must-do! Kejimkujik Seaside is een apart gedeel van Kejimkujik National Park. Je vindt hier bijzonder landschap met graniet en witte zandstranden. Er zijn een aantal schitterende wandelroutes door het park uitgezet. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling op Nova Scotia. De wandelingen variëren van kort tot lang. 


Onze topbestemmingen in de buurt van Kejimkujuk National Park Sea Side

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Kejimkujuk National Park Sea Side gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Canada

Kejimkujuk National Park Sea Side