De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Veelzijdig Arizona

Als je aan Arizona denkt, denk je gelijk aan de Grand Canyon. Dit imposante gebergte is natuurlijk een must-do tijdens jouw droomvakantie in Arizona. Maar het heeft nog veel meer te bieden. Ervaar de cowboy- en westernsferen in Tucson en ontdek de historische en avontuurlijke Apache Trail. Sedona heeft prachtige uitzichten over unieke rode rotsen en natuurlijk mag je Page, met de mystieke Antelope Canyon niet overslaan. Wist je dat er zelfs een authentiek stuk Route 66 door Arizona loopt? Neem de tijd en ontdek het veelzijdige Arizona!

Bekijk de video

Sedona

Sedona is een charmant, schilderachtig kunstenaarsstadje waar zich de laatste jaren vooral rijke Amerikanen hebben gevestigd. Het landschap rondom Sedona is schitterend. Roodbruine rotsformaties en tafelbergen vormen het decor van dit lieflijke plaatsje. Het exclusieve shoppingcenter Tllaquepaque herbergt een aantal kunstgalerijen in originele Mexicaanse huizen.

Sedona - Arizona - Doets Reizen

Tucson

Feel like a cowboy in Tucson! In het zuiden van Arizona ligt Tucson, een onbekende parel. Bezoek het oude centrum, maak een wandeling langs de historische huizen en gebouwen en proef de Spaanse sfeer. In het Sonoran Desert Museum maak je kennis met de prachtige flora en fauna van Tucson en in het Saguaro NP zie je cactussen in alle soorten en maten. Wil je het verblijf in Tucson helemaal compleet maken? Verblijf dan op een echte western ranch en waan je in de cowboy sferen!

Tucson - Arizona - Doets Reizen

Scottsdale

Scottsdale wordt vaak omschreven als een hippe stad met een vleugje authentieke westernstijl, en wordt ook wel 'The West's Most Western Town' genoemd. Old Town Scottsdale, met zijn landelijke winkeltjes en houten trottoirs, is geheel in stijl van het 'Oude Westen'. Het ademt de cowboysfeer. Scottsdale is ook de ideale uitvalsbasis voor outdooractiviteiten. Wat dacht je van een ballonvaart, raften, kajakken of golfen? Jouw dag in Scottsdale sluit je natuurlijk af in een drankje in een van de saloons.

Scottsdale - Arizona - Doets Reizen

Horseshoe Bend

Horseshoe Bend is misschien wel het mooiste stuk rivier van West-Amerika. Niet alleen het wandelen langs de rivier of het varen over de watermassa is imponerend, vooral het uitzicht op Horseshoe Bend is schitterend. Als je een roadtrip maakt in West-Amerika wil je dit stukje natuur echt niet missen!

Horseshoe Bend - Page - Arizona - Doets Reizen

Grand Canyon

Wie aan Arizona denkt, denkt direct aan de Grand Canyon. Gigantisch en indrukwekkend dat zijn dé sleutelwoorden voor dit prachtige natuurwonder. Het meest toegankelijke deel van de Grand Canyon is de South Rim. Vanaf de prachtige view points heb je adembenemende uitzichten. Wil je zien hoe groot de wereldberoemde Grand Canyon echt is? Boek dan een helikoptervlucht!

Grand Canyon - Arizona - Doets Reizen

Uitgelichte reizen