Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Alaska

Alaska is de meest ongerepte en tevens grootste staat van Amerika en draagt de toepasselijke bijnaam 'The Last Frontier'. Alaska heeft door de eeuwen heen een ongekende aantrekkingskracht gehad op de avontuurlijke reiziger. Rijd over de adembenemende wegen en onderga de indrukwekkende landschappen met onder meer gletsjers, fjorden, uitgestrekte bossen en woeste rivieren. Maar bovenal ook veel wildlife, want Alaska is wild! De staat biedt vele mogelijkheden om van de gebaande paden af te wijken en de sensaties te beleven van een ongekend roadtripavontuur. Een camperreis door Alaska geeft jou het ultieme vrijheidsgevoel, waarbij je maximaal en van dichtbij geniet van al het spannende in Alaska!

Bekijk onze camperrondreizen in Alaska

Routeadvies voor de grootste staat

Alaska is immens groot en behoorlijk ruig. Hoewel het wegennetwerk in de staat relatief beperkt is ten opzichte van veel andere Amerikaanse staten, is Alaska enorm uitgestrekt en liggen bestemmingen ver uit elkaar. Doets Reizen kan jou adviseren over waar je campings kunt vinden en wat de beste locaties zijn voor het maken van een tussenstop met de camper. Ideaal!

Kamperen op prachtige locaties in de natuur

Maak je geen zorgen!

Alaska nodigt uit om op avontuur te gaan en om van de gebaande wegen af te gaan. Sommige van de mooiste wegen in de staat zijn (gedeeltelijk) onverhard, bijvoorbeeld de beroemde Dalton Highway en de Denali Highway. Geen zorgen, want zolang je met de camper reist op wegen die door de camperverhuurder zijn goedgekeurd om te bereizen, is geen weg onbegaanbaar! Bovendien ben je ook op de onverharde wegen uitstekend verzekerd met de Doets Plus verzekering van Doets Reizen, waardoor je zorgeloos kunt toeren met de camper!

Genieten op een prachtige kampeerplek

Advies voor vluchten en hotel

Voordat je met de camper begint aan een onvergetelijk reisavontuur door Alaska, verblijf je eerst minimaal 1 nacht in een hotel. Doets Reizen geeft jou uit eigen ervaring advies over accommodaties waar je eventueel gebruik kunt maken van een shuttle naar de camperverhuurder. En als je de camper aan het einde van je reis door Alaska weer inlevert, zorgt Doets Reizen ervoor dat er een terugvlucht is geboekt die qua tijdstip goed aansluit op het inlevermoment bij de camperverhuurder. Zo is jouw prachtige campervakantie door Alaska van het begin tot en met het einde uitstekend georganiseerd!

Uitgelichte camperrondreizen in Alaska

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Alaska