Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in British Columbia

In het westen van Canada bevindt zich British Columbia, een provincie die rijk is aan mogelijkheden voor een onvergetelijke camperrondreis. Van adembenemende natuurparken tot een iconische Olympische locatie en van ontmoetingen met orka's en walvissen tot het aanschouwen van majestueuze grizzlyberen: hier vind je voor elk wat wils in deze prachtige provincie. Lees snel verder om meer te ontdekken en boek nu jouw camperrondreis in British Columbia!

Bekijk onze camperrondreizen in British Columbia

Verken Vancouver en Whistler

Als je een camperrondreis wilt maken door deze provincie, is het meest logische om te beginnen in Vancouver. De grootste stad van British Columbia biedt een perfecte opstartplaats voor een camperrondreis, maar is ook een leuke stad om mee te nemen als klein stedentripje vooraf. Naast deze stad, komen de meeste van onze camperrondreizen ook langs het Olympische Whistler. In 2010 hebben hier de Winter Spelen plaatsgevonden, waardoor deze stad een enorme boost heeft gehad. Hierdoor is het een must-do voor zowel in de winter als de zomer!

Onderweg in West Canada met de camper van Fraserway RV

Ontdek Vancouver Island

Een andere must-do, die zeer goed te bereiken is met een camper, is Vancouver Island. Je komt namelijk op dit eiland door middel van een ferry. Deze zit standaard inbegrepen in onze standaard camperrondreizen. Dit eiland is voorzien van verschillende diersoorten, waardoor je met verschillende excursies orka’s, walvissen of grizzly beren kan spotten. Het eiland herbergt tevens de provinciale hoofdstad, Victoria, met zijn sterke Britse invloeden en de mogelijkheid om orkafamilies langs de kust te zien zwemmen.

Cruise Canada Icefields Parkway Alberta

Prachtige natuur in British Columbia

Ook in deze provincie is er een overvloed aan prachtige natuur. In onze camperrondreizen bieden wij kampeerplekken aan midden in deze fantastische natuuromgevingen, zodat je het beste uit je rondreis kan halen.

Bekende parken zijn:

Doets Reizen: jouw gids in British Columbia

Bij Doets Reizen nemen wij jou graag mee door deze prachtige provincie met onze camperrondreizen. Mocht je nog wat willen aanpassen of toevoegen, dan staan onze deskundige reisadviseurs voor jou klaar om je daarmee te helpen! Via onze campertool kan je ook zelf een camper boeken om de reis volledig naar jouw wens te maken en deels zelfstandig British Columbia te ontdekken. De campers kan je in deze provincie ophalen en inleveren in Vancouver.

Een mooie tussenstop onderweg

Uitgelichte camperrondreizen in British Columbia

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in British Columbia