Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Illinois

Ontdek Illinois op de meest indrukwekkende manier mogelijk: met een camperrondreis langs de legendarische Route 66. Deze reis kan je voeren vanuit bruisend Chicago naar de hoofdstad Springfield, en overal daartussenin, met talloze bezienswaardigheden en onvergetelijke ervaringen onderweg. Lees snel verder en laat je inspireren hoe je jouw camperrondreis in Illinois kunt plannen met de hulp van Doets Reizen!

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Illinois

Route 66

Een van de meest indrukwekkende manieren om Illinois te ontdekken is door Route 66 te volgen, ook al wordt deze route officieel niet meer actief in gebruik genomen. Tegenwoordig kun je nog steeds over deze historische route reizen, maar dan onder de namen van drie andere "interstates": I-55, I-44 en I-40. Deze iconische reis begint in Chicago, waar je de route volgt via I-55 en dwars door Illinois rijdt. Als je de volledige route af wilt rijden, eindig je in het Santa Monica, Californië. Een camperrondreis door deze staat biedt dus onbegrensde mogelijkheden!

El Monte RV camper op de iconische Route 66

Chicago & Springfield

Het zou je misschien verbazen, maar Illinois herbergt de op twee na grootste stad van Amerika: Chicago. Na New York City en Los Angeles is Chicago een van de grootste metropolen in het hele land. Van de imposante wolkenkrabbers tot het iconische 'The Bean': Chicago is een onmisbare stop tijdens je camperrondreis in Illinois. Het is echter niet de hoofdstad van de staat. Ondanks dat Springfield aanzienlijk kleiner is dan Chicago, is het de hoofdstad van Illinois. Hier kun je veel ontdekken over de politieke carrière van Abraham Lincoln die hier begon. Route 66 voert je dwars door deze historische stad, waardoor ook Springfield een niet te missen bestemming is tijdens je camperrondreis.

The Bean - Chicago - Illinois - Doets Reizen

Met Doets Reizen naar Illinois

Bij Doets Reizen zijn wij gespecialiseerd om jou op weg te helpen in deze staat. Of je nu vragen hebt over campers, Route 66 of de steden, onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je te assisteren. Je kunt ook zelf je camperrondreis plannen in Illinois met behulp van onze handige campertool. Hiermee kun je op maat een camper regelen. Bij Doets Reizen bieden we campers aan die je kunt ophalen en terugbrengen bij het station in Chicago.

Hit the road met Road Bear RV!
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Illinois