Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in New Mexico

New Mexico: een juweeltje in het hart van de Verenigde Staten dat wacht om door jou verkend te worden. Een camperrondreis brengt je naar adembenemende landschappen, historische steden en legendarische routes. Ontdek waarom camperreizen in New Mexico een onvergetelijke ervaring zijn!

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in New Mexico

Verken Route 66 in stijl

New Mexico is trots op het feit dat Route 66, de iconische 'Main Street of America', er dwars doorheen loopt. Een camperrondreis in New Mexico betekent de mogelijkheid om deze legendarische route te verkennen. Je zult nostalgische diners, historische benzinestations en charmante motelletjes tegenkomen. Het is een reis terug in de tijd, terwijl je de moderne wereld achter je laat. Route 66 in New Mexico biedt ook een ongeëvenaard landschap om van te genieten. Rijd door uitgestrekte woestijnlandschappen, oude Indiaanse ruïnes en schilderachtige bergwegen. Het is de perfecte route voor avonturiers die van een mix van geschiedenis en natuur houden.

Een tussenstop bij een authentieke Amerikaanse diner

Ontdek de schoonheid van Albuquerque en Santa Fé

Een bezoek aan New Mexico is niet compleet zonder een stop in Albuquerque en Santa Fé. Deze steden zijn niet alleen culturele schatten, maar ze bieden ook een scala aan boeiende bezienswaardigheden. Verken het historische oude stadsgedeelte in Albuquerque en bewonder de rijke Spaanse invloeden in de architectuur en keuken. Santa Fé, de stad van kunstenaars, zal je betoveren met zijn wonderlijke gebouwen en kunstgaleries. Als cultuurliefhebber kun je de San Miguel Mission bezoeken, de oudste kerk in de Verenigde Staten. Beide steden bieden unieke ervaringen die je camperrondreis onvergetelijk maken.

Albuquerque - Route 66 - New Mexico - Doets Reizen

Met de camper naar New Mexico

Overtuigd om met de camper New Mexico te verkennen? Boek dan nu je camper! Dit kan je gemakkelijk doen via onze campertool, waar je een camper kan boeken volledig naar wens. Het ophalen en inleveren van de camper gebeurt in Albuquerque. Maar onze deskundige reisadviseurs staan natuurlijk ook klaar om jou hierbij te helpen.

Sunset_driving_Amerika_camperreizen_DoetsReizen
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in New Mexico