Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Nova Scotia

Nova Scotia, gelegen aan de oostkust van Canada, is een onmisbare stop tijdens je reis door Oost-Canada. Deze provincie, die in het teken staat van de vis, biedt een betoverende ervaring voor camperreizigers. Hier kun je walvissen spotten, genieten van verse coquilles in pittoreske vissersdorpjes en een bezoek brengen aan Peggy's Cove. Kortom, er zijn tal van redenen om Nova Scotia te verkennen tijdens je camperrondreis.

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Nova Scotia

De Cabot Trail

Tijdens je camperavontuur in Nova Scotia is een rit over de Cabot Trail een absolute must. Deze toeristische route onthult de meest prachtige plekken van de provincie. De route strekt zich ongeveer 300 kilometer uit en voert je door het adembenemende Cape Breton Highlands National Park, waar bergen en zee elkaar ontmoeten en onvergetelijke natuurschoon bieden. Talrijke uitkijkpunten laten je genieten van het indrukwekkende uitzicht. Er is nauwelijks een betere manier om Nova Scotia met een camper te ontdekken.

CanaDream MHA - camper huren Canada - Doets Reizen

Levendige Halifax

Halifax, de hoofdstad van Nova Scotia, mag je niet overslaan tijdens je camperrondreis. Ondanks haar bescheiden omvang is het de grootste stad in de provincie. Het is tevens een belangrijke havenstad en bruist van energie dankzij de aanwezigheid van veel jongeren. Halifax heeft een gezellige sfeer en is absoluut een stad die je moet verkennen. Bovendien is het handig dat de ophaal- en inleverlocatie voor campers zich hier bevindt. Daarom raden wij aan om deze mee te nemen in de reis! Natuurlijk zijn er ook campings in de omgeving om hier wellicht een paar dagen te blijven.

CanaDream MHA - camper huren Canada - Doets Reizen

Met Doets Reizen naar Nova Scotia

Bij Doets Reizen nemen we je graag mee naar deze prachtige bestemming. Boek nu je camper via onze handige campertool, waarmee je je camper helemaal naar wens kunt boeken. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om je te assisteren en om samen met jou deze onvergetelijke reis te plannen. Aarzel dus niet en boek snel je camperrondreis via Doets Reizen om Nova Scotia zelf te ervaren!

CanaDream SVC - camper huren Canada - Doets Reizen
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Nova Scotia