Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Oost Canada

Oost-Canada zit vol verrassingen... Vanuit de grootste en meest kosmopolitische stad van Canada, Toronto, sta je met de camper binnen een paar uur in een immens natuurgebied, waar je eerder elanden ziet dan mensen! En vanuit een stad waar het voelt alsof je door de straten van Parijs loopt, Quebec City, sta je binnen datzelfde tijdsbestek in een national park bestaande uit een schitterend eilandenrijk! Een campervakantie door Oost-Canada laat je, kortom, kennismaken met een uniek en afwisselend gebied. Wat trouwens ook fijn is aan Oost-Canada: het is vanuit Europa gezien niet zo lang vliegen, want relatief dichtbij!

Bekijk onze camperrondreizen in Oost Canada

Gunstige vliegtijden en tarieven

Oost Canada ligt praktisch om de hoek bij Europa! Daardoor zijn er veel mogelijkheden om tussen Europa en Oost Canada rechtstreeks te vliegen. Tussen Toronto en Amsterdam worden bijvoorbeeld dagelijks rechtstreekse vluchten uitgevoerd. Bij Doets Reizen krijg je alle vliegmogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd, en krijg je helder advies over welke vluchten het beste passen bij jouw camperreis in Oost Canada.

Toronto Islands - Ontario - Canada - Doets Reizen

De mooiste campings in Oost Canada

In Oost Canada vind je legio mogelijkheden wat betreft campings. Doets Reizen kan je veelal uit eigen ervaring adviseren over de leukste campings in het gebied. Zo beschikt de provincie Ontario bijvoorbeeld over prachtige campings in de Provincial Parks, waarbij je verblijft op een camperplaats te midden van schitterende natuur! Veel van deze Provincial Park campings kunnen wij vooraf voor jou boeken via onze leverancier in Canada.

CanaDream - Algonquin Provincial Park - Camper huren Canada - Doets Reizen

Advies voor reisroutes

In vergelijking met West Canada, vormt Oost Canada voor veel mensen een relatief onbekende bestemming. Wat zijn de mooiste plekken? Welke routemogelijkheden biedt Oost Canada? Hoe plan in mijn camperreis door Oost Canada zo efficiënt mogelijk in? Bij Doets Reizen krijg je antwoord op deze en nog veel meer vragen die mogelijk opspelen bij het plannen van jouw droomreis per camper door Oost Canada!

Algonquin Provincial Park - Ontario - Canada - Doets Reizen

De mooiste reisbeleving

Doets Reizen stelt alles in het werk om jou een onvergetelijke droomreis te laten beleven in Oost Canada. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze leveranciers in het gebied. Al jaren werken wij samen met de beste camperverhuurders in Oost Canada, die samen met ons alles in het werk stellen om van jouw campervakantie de mooiste reis van jouw leven te maken. Wij vinden samen met onze leveranciers altijd een campertype dat het beste past bij jouw reis en kunnen je reis aanvullen met onvergetelijke excursies die jouw reisbeleving nog mooier maken.

Ontario - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte camperrondreizen in Oost Canada

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Oost Canada