De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Hotelrondreis Amerika

Een vakantie naar Amerika is voor velen een droom. De reden hiervoor is voor iedereen verschillend maar dat Amerika veel te bieden heeft is geen verrassing. Van de prachtige natuur in een van de vele nationale parken of cultuur snuiven in een van immense wereldsteden die Amerika rijk is. Het kan allemaal in dit land van uiterste. Als je een reis naar Amerika gemaakt hebt, ben je gelijk verkocht en wil je het liefst volgend jaar weer naar Amerika op reis.

Doets Reizen is al sinds 1981 de échte Amerika reisspecialst. Onze complete pakketreizen beschikken over overnachtingen in met zorg uitgekozen accommodaties. Zo verblijf je altijd in of nabij de nationale parken in een fraai hotel, schitterende lodge, sfeervolle ranch een stijlvol resort.

Bekijk de video

Ontdek de leukste plaatsen in Amerika

Doets Reizen heeft de mooiste reizen al samengesteld waarbij jij de mooiste en leukste plaatsen aandoet. Heb jij interesse in de prachtige nationale parken en wil je helemaal tot jezelf komen in de heerlijke natuur of ga je liever volledig op in een van de wereldsteden die in Amerika te vinden zijn. Ga met onze reisspecialisten in gesprek en laat je verbazen door een prachtige route die volledig aansluit op jouw wensen. 

San Francisco - California - Amerika - Doets Reizen

Doets Deep Desires in Amerika

Wij van Doets Reizen vinden een belangrijk aspect van reizen dat je elkaar, maar ook jezelf op een nieuwe manier leert kennen. Hiervoor hebben wij onze nieuwe reizen, genaamd Doets Deep Desires, dan ook volledig op ontwikkeld. Dit zijn reizen waarbij jij optimaal geniet van de natuur, cultuur en al het andere wat Amerika te bieden heeft. Door het ‘Diepe Reizen’ verblijf jij langer op een locatie waardoor je echt kan ontdekken wat voor jou belangrijk is en ook de tijd kunt nemen om bijvoorbeeld een prachtige wandeling te maken. Dit zorgt ervoor dat jij alles op een rustig tempo kunt ontdekken. 

Arches National Park in Utah - Amerika Rondreis - USA - Doets Reizen - Foto Credits Jushia Sukoff

Slapen op de hotspots

Een reis naar Amerika is natuurlijk niet compleet zonder overnachtingen in prachtige accommodaties. Wij zorgen ervoor dat jij altijd op de ‘Eerste rij’ overnacht zodat je geen tijd verliest aan het reizen tussen je overnachtingsadres en de highlights. In Amerika zijn er natuurlijk vele verschillende soorten accommodaties terug te vinden, van eenvoudig tot aan zeer luxe. Het is dan ook zeker een aanrader om tijdens je reis een bijzondere accommodatie aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan een Ranch in Tucson, waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van de cowboys of juist in een Shack in de Shack Ups in Clarksdale, waarbij jij kan overnachten in een woning van de plantage arbeiders. Dit zorgt ervoor dat jouw beleving absoluut uniek is en je de reis naar Amerika nooit meer vergeet. 

White Stallion Ranch - Tucson - Arizona - Doets Reizen

Vervoer in Amerika

In Amerika zijn de afstanden tussen verschillende plaatsen vaak redelijk groot. Het is dan ook mogelijk om dit allemaal met de huurauto af te leggen, echter soms zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld met de trein of zelfs het vliegtuig te reizen. De wegen in Amerika zijn goed onderhouden en begaanbaar en het rijden in Amerika is dan ook zeer eenvoudig. Houd er wel rekening mee dat ze veelal werken met stopborden bij kruispunten. Hierbij geldt wie als eerste stil staat, die gaat ook als eerste weer rijden. Dit werkt wel iets anders als dat wij hier in Nederland gewend zijn. 

Tucson - Arizona - Doets Reizen

De mooiste Nationale Parken in Amerika

In Amerika is veel mooie natuur terug te vinden. Dit zijn vaak zulke uiteenlopende nationale parken waardoor het niet mogelijk is om de mooiste nationale parken aan te wijzen. Dit is natuurlijk voor ieder verschillend, wel hebben wij als Doets Reizen al zeer veel Nationale Parken mogen bezoeken en hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet:

✔️ Yellowstone National Park
✔️ Yosemite National Park
✔️ Bryce Canyon National Park
✔️ Great Smokey Mountains National Park
✔️ Badlands National Park
✔️ Crater Lake National Park

Geisers - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

De leukste steden in Amerika, ook onbekendere...

Voor de steden in Amerika geldt eigenlijk hetzelfde als voor de nationale parken. Amerika beschikt over een scala aan steden en elke stad heeft weer zijn eigen charme, hierbij hebben wij een lijstje van onze favorieten gemaakt waar je misschien niet direct aan denkt. Laat je verrassen door een van de fantastische steden naast de bekende steden die je in je reis misschien al aan doet:

✔️ San Diego
✔️ Denver
✔️ New Orleans
✔️ Memphis
✔️ Chicago

Chicago - Illinois - Doets Reizen

Uitgelichte reizen