Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Maatwerkreis Frankrijk

Frankrijk is een groot en veelzijdig land. Het is dan ook niet mogelijk om in een reis heel Frankrijk aan te doen. Het is dan ook onvermijdelijk om een keuze tussen de bestemmingen in Frankrijk te maken. Ga jij op ontdekkingstocht door een van de vele kastelen of geniet je liever van de lekkere temperatuur op het strand. In Frankrijk is alles mogelijk, Doets Reizen helpt je dan ook graag met het samenstellen van jouw droomreis.

Noord Frankrijk

In het noorden van Frankrijk vindt je île-de-France. Dit is een prachtige regio waarin veel kastelen, paleizen, pleinen en musea te vinden zijn. Midden in deze regio is de stad Parijs gelegen, uiteraard een van de grootste Franse trekpleisters. Verder kan je ook een dag wanen in het leven van Lodewijk de Veertiende tijdens een bezoek aan Versailles. Statig en historisch, dat omschrijft dit deel van Frankrijk het best. 

Eiffel Toren Doets Reizen afbeelding van Free-Photos via Pixabay  | Frankrijk

Noord Oost Frankrijk

Liefhebbers van champagne en wijn kunnen hun hart ophalen in Noordoost-Frankrijk. Hier is namelijk de Elzas gelegen, dit is de champagnestreek van Frankrijk. Wil je graag meer ontdekken over de historie van Frankrijk, dan is dit gebied ook een absolute aanrader. Een reis terug in de tijd zorgt voor een onvergetelijke vakantie in dit gebied. 

Huisjes Straatsburg Afbeelding van ZEBULON72 via Pixabay | Frankrijk | Doets Reizen

Noord West Frankrijk

Het westelijke deel van Noord-Frankrijk leent zich perfect voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie. Hier vindt je bijvoorbeeld Normandië, Pays de la Loire en Bretagne. Je kan hier prachtige natuur terugvinden met ruige kliffen langs de kust en in het binnenland het natuurgebied Marais Poitevin, wat een moerasgebied is. Doets Reizen stelt graag een reis voor je samen waarin je de mooiste plekken in Noordwest-Frankrijk aan doet. 

Mont Saint Michel Normandie Frankrijk Doets Reizen - Afbeelding van 2990108 via Pixabay

Zuid Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk staat toch wel bekend om het prachtige azuurblauw gekleurde water en de fraaie badplaatsen die hieraan gelegen zijn. Echter Zuid-Frankrijk is meer dan dat, ga genieten van de lekkere temperatuur in de Provence en bezoek een van de vele mooie steden die hier gelegen zijn. Wil je een minder bekende bestemming bezoeken in Zuid-Frankrijk ga dan naar La Drôme. Met Doets Reizen doe je de mooiste plaatsen en dorpjes aan tijdens je rondreis.

Villefrance-sur-Mer - Doets Reizen - Vakantie Frankrijk -Credit Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism

Zuid West Frankrijk

Dit deel van Frankrijk is heel veelzijdig en leent zich perfect voor alle types vakanties. Ga jij voor avontuur of houd je van surfen, dan zit je in Biarritz perfect. Ben jij meer een type voor het snuiven van cultuur of het bezoeken van een prachtige stad, dan zit je heel goed in Bordeaux, wat gelijk ook de wijnhoofdstad van Frankrijk is. Voor natuur kan je dan weer heel goed genieten in de Dordogne. Doets Reizen zorgt voor een prachtige rondreis voor dit gebied.

Biarritz Doets Reizen afbeelding van moibtz via Pixabay | Frankrijk

Complete rondreizen

Doets Reizen helpt je graag met het samenstellen van een complete rondreis en zorgt ervoor dat je nergens meer aan hoeft te denken. Van vluchten, huurauto tot aan accommodaties alles kan Doets Reizen voor je boeken. Je reis is natuurlijk niet compleet zonder enkele unieke excursies. Onze reisspecialisten geven je graag advies over welke excursies er mogelijk zijn en passen binnen jouw reis.  

Banon - Vakantie Zuid-Frankrijk - Doets Reizen - Foto Credit: Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism

Uitgelichte reizen