Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!
Overzicht

De mooiste YouTube video's van Florida

1 juni 2021 door Doets Reizen

Deze YouTube video's over Florida laten zien waarom de 'Sunshine State' wel eens jouw eerste verre vakantiebestemming kan zijn. 

Duizenden kilometers hagelwitte zandstranden, kleurrijke bloemen, tropische palmbomen, uitdagende watersportactiviteiten, adembenemende attracties, opspringende dolfijnen en interessante musea… dit alles is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van de zonnige en gevarieerde staat Florida. Laat je inspireren door deze selectie aan YouTube video's. 

Captiva & Sanibel Island

Tropische planten en bomen, witte stranden en een knalblauwe zee. De bebouwing op het eiland mag niet boven de hoogste palmbomen uitsteken, waardoor de unieke en natuurlijke sfeer behouden blijft. Meer informatie


Key West 

De Florida Keys staan wereldwijd bekend door de prachtige ‘Overseas Highway’ die met zijn 205 kilometer alle eilanden met elkaar verbind, van Key Largo tot Key West. Op sommige stukken rijd je gevoelsmatig, als een Mozes op wielen, over de helder blauwe, tropisch gekleurde zee! Meer informatie.

Kennedy Space Center

Het hoogtepunt van de oostkust van Florida is het Kennedy Space Center. Zonder dat je het door hebt, leer je vanalles over het verleden, heden en toekomst van de ruimtevaart. In het park vind je tentoonstellingen, oude raketten en spaceshuttles. Ervaar hoe het is om als echte astronaut de ruimte ingeschoten te worden of bekijk een van de prachtige films over de ruimte in het Imax Theater. Ook als je niet in Cocoa Beach verblijft, is het meer dan de moeite waard om vanuit Orlando een bezoek te brengen aan het meest educatieve park van Florida. Meer informatie.

Miami

Miami is hip en trendy, het is hier zien en gezien worden. Miami South Beach, ook wel het Art Deco District, is een van de trekpleisters van deze multiculturele stad. Ook downtown Miami, Little Havana en Wynwood Walls zijn leuke wijken om te verkennen. Door de vele Spaanstalige immigranten wordt in Miami op veel plaatsen Spaans gesproken. Dit geeft de stad een extra tropisch tintje. Miami barst van goede restaurants, bars, nachtclubs, musea en nog veel meer. Ook als je van winkelen houdt is Miami ‘the place to be’. Meer informatie.

St. Pete Beach

St. Pete Beach heeft heel veel te bieden qua recreatiemogelijkheden als fietsen, vissen, zwemmen, snorkelen, golfen of gewoon lekker luieren op het strand en bij het zwembad. St. Pete Beach heeft het allemaal; paradijselijke witte zandstranden, culturele toppers met als hoogtepunt het Salvador Dali Museum en gezellige souvenirwinkeltjes bij John’s Pass Village. Kortom St. Pete Beach beschikt over alle belangrijke ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Florida. Meer informatie.


The Everglades

De grootste subtropische wildernis van Amerika, dat is het Everglades National Park in Florida. En met een totale oppervlakte van 5.700 km2 óók nog eens het derde grootste Nationale Park in de VS. De groene moerassen, drassige weilanden en talloze eilandjes vormen een eldorado voor wilde (bedreigde) dieren, zoals alligators, panters en slangen. En het park is met tal van zeldzame vogelsoorten, waaronder flamingo’s, een waar walhalla voor vogelliefhebbers. Meer informatie


Fort Myers

Het gezellige centrum van Fort Myers Beach is gelegen rondom Times Square. Dit plein met restaurants en winkels lijkt in de verste verte niet op het gelijknamige Times Square in New York. Het plaatsje heeft veel gezelligheid en is de perfecte basis voor een heerlijke relaxvakantie aan de golf van Mexico. Meer informatie


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook