Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!
Overzicht

Reizen naar IJsland is weer mogelijk!

4 maart 2021 door Doets Reizen

Reizen naar IJsland is vanaf 15 juni 2021 weer mogelijk

Het vakantiegevoel heeft ons de afgelopen maanden even helemaal verlaten, dus niet alleen bij jou thuis, maar ook bij ons op kantoor. Dus wat is er logischer dan nu met blijdschap aan te kondigen dat datzelfde vakantiegevoel langzaam weer terugkeert? Te beginnen met een werkelijk prachtig land, waar je gegarandeerd de vrijheid gaat proeven die we de afgelopen maanden zo gemist hebben… IJsland! Het kan bijna niet anders of de unieke rust, ruimte en schoonheid van dit land zal een betoverende uitwerking op je hebben.

IJsland Doets Reizen

We mogen weer! IJsland is corona-proof.

Vanaf 15 juni 2021 is reizen naar IJsland weer mogelijk. Omdat het land vooraan loopt en Doets Reizen op aarde is om onvergetelijke reizen samen te stellen (vol beleving, gemak en kwaliteit), steken we er veel energie in om jou, onze klant, zo snel mogelijk toegang te verschaffen tot de mooiste plekken van IJsland. Zodat je straks zorgeloos kunt genieten. En tóch nog die ontspannende en avontuurlijke vakantie kunt meepakken, die lange tijd zo ver weg leek. Omdat je misschien niet over de vele hoogtepunten van IJsland geïnformeerd bent, zoomen we speciaal voor deze gelegenheid in op dit zeer bijzondere land. Met in het achterhoofd dat de vliegreis van en naar IJsland maar circa 3 uurtjes duurt.

De vliegreis van en naar IJsland duurt maar circa 3 uur. 

Watervallen, geisers, vulkanen, gletsjers, kolkende zee... dompel je onder. 

Hóe spectaculair het ‘geweld’ van de IJslandse natuur is, blijkt wel uit de permanente belangstelling van beroemde regisseurs om er te mogen filmen. Game of Thrones, James Bond, Batman – de hoeveelheid filmhelden die door IJslandse décors hebben gerend en gesprongen is indrukwekkend. Of het nu de vulkanen van Vatnajökull zijn, de tektonische platen van Thingvellir, de ijskappen van Snaefellsjokull, de watervallen langs de zuidkust of de reusachtige ijsschotsen in het gletsjermeer van Jokulsarlon: het is bijna onmogelijk niet geïmponeerd te zijn door deze ongepolijste uitbarstingen van natuurpracht. 

Top 5 in IJsland:

Neem de tijd, geniet intens

Vluchtige bezoekjes, een paar nachtjes Reykjavik en dan na een aantal dagtours weer op huis aan? Nee, dat type massatoerisme gaat het steeds moeilijker krijgen. Neem alsjeblieft de tijd. Zoek met je huurauto lekker de immense ruimte op! En ervaar met eigen ogen wat de uitgestrekte landschappen van IJsland jou te bieden hebben. Geen zin in lange wachtrijen en andere toeristenfiles? Nu is het moment om het toch al zo rustige IJsland voor 'jezelf' te hebben.

Fosshotel Glacier Lagoon - IJsland - Doets Reizen

Ervaar de vrijheid van reizen

Net als in Nederland hebben de meeste publieke ruimtes, zoals hotels, restaurants en winkels, richtlijnen opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. Denk aan afstand bewaren, handen wassen en, indien verplicht, een mondkapje. Maar laten we eerlijk zijn, het draait tijdens een IJslandvakantie vooral om de natuur, het maken van wandelingen en het rijden van te gekke toeristische routes. In de praktijk zall je dus weinig last hebben van beperkingen en raakt corona voor je het weet op de achtergrond. Samenvattend: het oude gevoel van vrijheid en onbezorgd op vakantie kan dus, met een klein beetje aanpassingsvermogen, opnieuw ervaren worden. Meer informatie over Icelandair en zaken waar je rekening mee dient te houden.

Natuurlijk wil je, nog meer dan anders, niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Myvatn - IJsland - Doets Reizen

IJsland op de manier die jij wilt

Graag stippelen we met jou een geweldige reis uit, die past bij jouw budget, verwachtingen en de IJsland-bucketlist die je misschien stiekem al hebt. Vervolgens contacteren wij onze lokale partners in IJsland en zullen we op basis van deze terugkoppeling een offerte met jou delen. We weten dan zeker dat wat jij hoopt te gaan doen en zien ook echt mogelijk is. Ook hopen we dan dat je zo onder de indruk bent, dat je zin hebt om vrijwel meteen op reis te gaan. Speciaal voor IJsland vakantie-aanvragen hebben we namelijk een speciaal IJsland Zomer 2020 team klaar staan (met veel reiservaring in IJsland) , zodat we al jouw vragen zo exact mogelijk kunnen beantwoorden.

We weten dan zeker dat wat jij hoopt te gaan doen en te zien, ook echt mogelijk is. 

Tip: vermeld bij iedere aanmelding:  Offerte IJsland Zomer 2021 voor extra snelle behandeling van jouw aanvraag.

Zomervakantie IJsland 2021.

Bekijk hier alle IJsland zomer 2021 Reissuggesties (onder voorbehoud van beschikbaarheid, deze reizen dienen ter inspiratie en geven een richtprijs). 

Hraunfossar Waterval - IJsland - Doets Reizen


Gerelateerde reizen

Anderen bekeken ook