Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Beren spotten tijdens een Safari in Canada

Wil je gegarandeerd beren spotten in Canada? Boek dan nu één van onze beren safari's voor 2024 in Canada. De beschikbaarheid van deze unieke safari's is zeer beperkt, wacht daarom niet te lang met boeken. De prijs en beschikbaarheid blijven natuurlijk onder voorbehoud. Wees er snel bij, want vol=vol!

Bekijk de video

Knight Inlet Lodge

Als wildlife liefhebber is een reis naar de beroemde Knight Inlet Lodge een must! Deze inlet is gelegen in het natuurlijke leefgebied van diverse beren, een prachtige omgeving en een grote kans dat je zelf beren ziet lopen vanuit jouw kamer. 

Knight Inlet Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Farewell Harbour Lodge

Gelegen in het hart van The Great Bear Rainforest ligt de Farewell Harbour Lodge. Een unieke locatie aan het water met allemaal een prachtig uitzicht. In dit ongerepte natuurgebied heb je een grote kans dat je diverse beren gaat spotten, kortom; dit wil je!

Met slechts 8 kamers is deze lodge ontzettend exclusief! Vol=vol, de beschikbaarheid is beperkt en snel volgeboekt.

Farewell Harbour Lodge - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Spirit Bear Lodge

Beleef de Spirit van Canada met een verblijf in de Spirit Bear Lodge. Je begeeft je midden in het leefgebied van de zeldzame Spirit Bear, in deze lodge heb je de ultieme kans om deze bijzondere beersoort met eigen ogen te bewonderen. 

Spirit Bear Lodge - Great Bear Rainforest - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen