Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Rachel van der Linden

Product Manager The Arctic Fox

Arctic Fox
Foxes are known for their cleverness and beauty; however, I see a fox as playful and naughty, very independent but also very protective of their family. I can work very good on my own and create my own path. My path might not be always straight, but I will get there. But when my family, friends and colleagues need help, I will be there. Most people believe that when they see a fox it will bring good luck, well I think that at this moment I have had a lot of good luck in my life.

Poolvos
Vossen staan bekend om hun slimheid en schoonheid; ik zie echter een vos als speels en ondeugend, erg onafhankelijk maar ook erg beschermend voor hun gezin. Ik kan heel goed alleen werken en mijn eigen pad uitstippelen. Mijn pad is misschien niet altijd recht, maar ik zal er komen. Maar als mijn familie, vrienden en collega’s hulp nodig hebben, zal ik er zijn. De meeste mensen geloven dat wanneer ze een vos zien, het geluk zal brengen, nou ik denk dat ik op dit moment veel geluk in mijn leven heb gehad.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar 
1999

Functie
Product manager

Sinds
2022

Reiservaring
Tja, veel vind ik zelf. Met name heel zuidelijk Europa wel zo’n beetje gezien. Vaak de auto inpakken en vertrekken naar een lekker warme regio. Hier en daar een uitstap gemaakt met een vliegtuig naar de Canarische eilanden, of een heerlijke stedentrip. Sinds de laatste jaren is de skivakantie ook een belangrijk onderdeel geworden. Heerlijk, om dan zo hoog op een berg te staan en alles te vergeten, om vervolgens sportief naar beneden te gaan. Mijn grootste droom is dan ook om in Canada te gaan skiën….

Favoriete hotel
De Glacier View Lodge staat hoog op mijn verlanglijstje. Het mooie uitzicht, de rust en natuurlijk de ervaring van een Gletsjer van dichtbij meemaken. Daarnaast is dit ook echt het hotel waar je fantastisch in de watten wordt gelegd.

Favoriete food
Paella, of eigenlijk elk gerecht met vis. Een mooie stuk warm gerookte zalm, dan ben ik helemaal gelukkig.

Favoriete uitzicht
Bij mij is dat niet 1 plek, maar meer de hele beleving. Elke keer weer als ik op wintersport ben en dan boven op het hoogste punt sta en uitkijk over het dal, dat blijft adembenemend mooi.

Favoriete stad/staat/provincie
Favoriete stad is New York, het leven staat daar niet stil. Alles blijft maar doorgaan, af en toe best wel lekker om dat tempo te stappen. Als contrast van New York is mijn favoriete staat/provincie British Columbia. Het heeft alles de steden, maar ook de rust van de natuur en bossen met prachtige meren.

Favoriete activiteiten
Dat zijn er veel. Actief zoals wintersporten of hiken, maar ik kan ook heel goed uren op het strand liggen en genieten van de rust. Op mijn verlanglijstje staat ook echt nog wel een helikopter vlucht en het noorderlicht zien.

Favoriete National Park
Ik zou heel graag nog naar Jasper National Park willen gaan. De prachtige blauwe meren, watervallen en de dieren zijn een hele mooie combinatie die ik echt wil meemaken.

Favoriete strand
Mijn favoriete strand is in Spanje, dit strand ligt na een wandeling door een bos tussen de rotsen. Het is een afgelegen strand waar je bijna helemaal alleen bent, misschien een paar locals die er ook heen gaan. Het mooiste was toen ik om 4 uur ’s ochtends opstond om de zon opkomst vanuit de zee te zien vanaf dit strand. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring