Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Alberta

Canada heeft een schat aan mogelijkheden om te verkennen, en een camperreis is een van de meest indrukwekkende manieren om dat te ervaren. De provincie Alberta staat bekend om zijn adembenemende natuur, waar je op elke hoek Instagram-waardige foto's kunt maken. Het is zelfs de thuisbasis van de dinosaurus hoofdstad van Canada, waardoor je je in je eigen 'Jurassic Park' waant. Aarzel niet en boek nu je onvergetelijke camperavontuur in Alberta!

Bekijk onze camperrondreizen in Alberta

Natuurlijke wonderen in Alberta: Jasper en Banff National Park

Een camperrondreis door Alberta biedt een overvloed aan mogelijkheden, vooral als het gaat om natuurparken. Jasper National Park bijvoorbeeld, betovert je met zijn natuurlijke wonderen, diepe valleien en heldere meren. Banff National Park is eveneens een must-see locatie voor camperliefhebbers, met plekken als Moraine Lake die je versteld doen staan. Deze prachtige nationale parken bieden niet alleen schitterende uitzichten en natuurschoon, maar ook uitstekende kampeerplekken midden in de natuur.

CanaDream - Bow Lake - Alberta - Camper huren Canada - Doets Reizen

Rijden over de adembenemende Icefields Parkway

Om deze geweldige plekken te verkennen, kun je het beste de Icefields Parkway volgen met je camper. Deze schilderachtige route brengt je van Banff National Park naar Jasper National Park en biedt onvergetelijke stops langs de weg, met majestueuze bergen, gletsjers, betoverende meren en woeste rivieren. Er zijn genoeg plaatsen om te pauzeren en te genieten van de adembenemende natuur van Alberta. Dit is werkelijk dé ideale manier om Canada te ontdekken.

CanaDream - Icefields Parkway - Camper huren Canada - Doets Reizen

Stedenverkenning

Naast de overweldigende natuur biedt Alberta ook interessante steden om te verkennen. Doets Reizen werkt samen met drie camperverhuurbedrijven met ophaal- en inleverlocaties in Calgary en Edmonton. Onze camperrondreizen zijn zorgvuldig samengesteld en omvatten zo nu en dan stops in steden, inclusief de plaatsen waar je je camper ophaalt en inlevert.

CanaDream camper huren Canada, Kananaskis, Alberta

Doets Reizen: Je gids voor het beste van Alberta in een camper

Bij Doets Reizen delen we een diepe liefde voor Alberta en delen dit graag met jou! We bieden diverse camperrondreizen aan waarmee je deze prachtige provincie op zijn best kunt ontdekken. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om samen met jou deze reis te plannen. Je kunt ook gebruikmaken van onze handige campertool om je camper precies naar wens te boeken! Overtuigd? Boek dan nu snel een camperrondreis in Alberta!

Cruise Canada onderweg over de Icefields Parkway

Uitgelichte camperrondreizen in Alberta

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Alberta