Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in California

“The Golden State” ofwel Californië, is een van de populairste staten van Amerika. Logisch, want er is zo veel te beleven! De combinatie van stad, natuur en een stukje woestijn: niets is te gek in deze staat. Van de perfecte mix van steden, natuurwonderen tot een vleugje woestijn, Californië heeft het allemaal. Als je een camperreis plant, is dit de ideale staat om je onder te dompelen in een beetje van alles. Het verkennen van verschillende bestemmingen binnen de staat zal je de ultieme Californië-ervaring bieden. Reizen met een camper stelt je in staat om de meest schilderachtige routes te nemen, zodat je reis net zo gedenkwaardig is als je bestemming.

Bekijk onze camperrondreizen in California

Combinatie van stad en natuurparken

Tijdens je camperreis krijg je de kans om het beste van beide werelden te ervaren. Verken bruisende steden zoals San Francisco of Los Angeles en laad vervolgens op te midden van de adembenemende schoonheid van natuurparken zoals Yosemite National Park of Mammoth Lakes. Deze routes tonen het allerbeste dat Californië te bieden heeft. Hoewel Californië ook Death Valley herbergt, wordt het niet aanbevolen door camperverhuurders om er met een camper doorheen te rijden. In plaats daarvan raden we aan om Highway 95 te nemen, die je nog steeds door de woestijnen voert en een unieke ervaring biedt.

Toeren met de camper over de Golden Gate Bridge

Campings

Californië heeft een breed scala aan kampeerplekken, en bij Doets Reizen weten we de beste plaatsen om je camper te parkeren, waardoor je algehele ervaring wordt verbeterd.  Zo sta je bijvoorbeeld op een camping in Yosemite National Park of een camping in Los Angeles dichtbij de Universal Studio’s en Hollywood. Zo zit je dus overal dichtbij en kunnen alle bestemming goed ontdekt worden!

Hollywood RV Park - Los Angeles - California - Camping Amerika - Doets Reizen

Excursies in Californië

Eenmaal aangekomen op je gekozen bestemming en klaar om te verkennen, biedt Doets Reizen eventuele verschillende excursies aan om je ervaring te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld gaan fietsen in San Francisco, een dagpas kopen voor Universal Studios of Hollywood ontdekken met een Hop On-Hop Off-bustour. Er is voor elk wat wils, wat de perfecte gelegenheid biedt om het meeste uit je verblijf te halen!

Camperreizen in California Highway 1

Op reis met Doets Reizen

Bij Doets Reizen willen wij zoveel mogelijk aan jou laten zien van Californië en dit is natuurlijk heel makkelijk te doen met een camper. Met drie verschillende camperverhuurders in Californië zal er gegarandeerd eentje tussen zitten die voldoet aan jou wensen. Onze zorgvuldig samengestelde reisplannen brengen je naar de mooiste bestemmingen in Californië en onze deskundige reisadviseurs staan voor jou klaar om te helpen met boeken. Dus bekijk ons aanbod snel en boek nu je avontuur!

California - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Uitgelichte camperrondreizen in California

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in California