Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Florida

'The Sunshine State' Florida heeft alle ingrediënten voor een heerlijke campervakantie. Het fijne aan deze staat is niet alleen het heerlijke klimaat, maar vooral ook het feit dat de reisafstanden tussen de bezienswaardigheden voor Amerikaanse begrippen relatief klein zijn. Door de variatie aan bezienswaardigheden en de relatief kleine afstanden, leent Florida zich meer dan uitstekend voor het maken van een campervakantie met het gezin. Want wat is er nu leuker dan kamperen in de buurt van één van de vele themaparken bij Orlando, afgewisseld met een tussenstop op een paradijselijke strand langs de Golf van Mexico?

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Florida

De mooiste kampeerplekken

Florida is een populaire vakantiebestemming en de faciliteiten voor reizigers zijn dan ook uitstekend! Doets Reizen kent de allerbeste plekjes waar je met de camper kunt kamperen. "The Sunshine State" beschikt bijvoorbeeld over prachtige camping resorts, waaronder in de buurt van de themaparken bij Orlando, maar ook over schitterende campings in de vele State Parks, zoals bij het Long Key State Park, waar je verblijft aan het strand en de dag kunt doorbrengen met leuke activiteiten op en nabij het water!

Florida - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Veel keuze

In Florida werken wij samen met veel gerenommeerde camperverhuurders, welke een ruim aanbod hebben qua campertypes om Florida mee te gaan verkennen. Afhankelijk van je reisgezelschap kunnen wij je een passend advies geven over welk campertype het beste bij jou past. Bij Doets Reizen vind je altijd een geschikt campertype voor jouw droomreis door Florida!

Florida - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Extra reisbeleving

Voor nog meer reisbeleving biedt Doets Reizen talloze leuke en spannende excursies waarmee je jouw campervakantie in Florida nog onvergetelijker kan maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een airboat tour bij Everglades National Park waarbij je over het wateroppervlak scheert, of een bezoek aan het Kennedy Space Center, waar je in "buitenaardse sferen" komt en oog in oog zult staan met indrukwekkende ruimtevaartuigen!

Kennedy Space Center - Cocoa Beach - Florida - Doets Reizen
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Florida