Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Georgia

Martin Luther King, Coca-Cola en CNN: dit zijn belangrijke punten die je moeten doen denken aan Georgia. Deze staat in het zuidoosten van Amerika biedt verschillende hoogtepunten voor een camperreis. Met Atlanta als bruisende metropool belooft deze staat een rijke variëteit aan ervaringen die wachten om ontdekt te worden.

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Georgia

Verken Atlanta

Atlanta is de bruisende hoofdstad van Georgia waar een heleboel is te beleven. De campings vind je om je deze stad heen, waardoor je niet met de camper door drukte heen hoeft. Atlanta herbergt de geboorteplaats van Coca-Cola, een feit dat wordt gevierd in de World of Coca-Cola, waar je de geschiedenis van dit iconische drankje kunt verkennen. Atlanta is ook de thuisbasis van CNN, waar je het gebouw gratis kan betreden. De stad eert ook het erfgoed van Martin Luther King, geboren in deze stad, via de Martin Luther King Jr. National Historic Site.

Atlanta - Georgia - Amerika -Doets Reizen

Van Athens naar Macon; of andersom

Verder dan Atlanta wachten een schat aan charmante steden om te worden verkend tijdens je camperrondreis. Denk aan Athens, de thuisbasis van de Universiteit van Georgia. Deze stad is een ware studentenstad, waardoor het heel hip en modern is qua faciliteiten. Ook Macon is een leuke stad om te bezoeken met verschillende bezienswaardigheden. Deze plekken kun je mooi combineren met de camper door de Antebellum Trail te volgen; een historische route die je begeleidt tussen deze twee steden.

Road Bear RV camper in Zuidoost USA

Met Doets Reizen naar Georgia

Benieuwd naar Georgia? Bij Doets Reizen helpen we je graag! Maar je kan ook thuis deze reis beginnen. Via onze campertool boek je gemakkelijk en snel een camper. In Georgia hebben wij een camperstation in Atlanta, waar je je camper kan ophalen en terugbrengen. Mocht je er niet uitkomen of heb je toch liever wat ondersteuning? Onze deskundige reisadviseurs staan dan voor jou klaar om te helpen.

Met de camper in de Deep South van Amerika
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Georgia