Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Ontario

In het oosten van Canada bevindt zich de betoverende provincie Ontario, waar de levendigheid van grote steden harmonieus samenvloeit met de pracht van de natuur. Beleef de mooiste delen van deze provincie, terwijl je er middenin zit, tijdens een camperavontuur. Lees verder en boek vandaag nog je onvergetelijke camperreis naar Ontario!

Bekijk onze camperrondreizen in Ontario

Verkenning van Toronto en Ottowa

Een camperreis in Ontario begint meestal in het levendige Toronto. Deze metropool ademt zakelijke bedrijvigheid uit, maar is tevens een bruisende bestemming om te verkennen. Hier kun je je camper ophalen en later weer inleveren. Onze camperreis voert je verder langs Ottawa, de levendige hoofdstad van Canada, die absoluut een bezoek waard is vanwege de schat aan ervaringen die hier wachten.

CanaDream MHA - camper huren Canada - Doets Reizen

Niagara Falls - Een onvergetelijk natuurspektakel

Een must-do tijdens je camperrondreis is een bezoekje aan de Niagara Falls. Dit natuurwonder is een enorme trekpleister voor toeristen in zowel Canada als Amerika. Deze plek is makkelijk te bereiken met een camper en in onze rondreis hebben we een prachtige camping die dichtbij deze watervallen zit. Door middel van een bus, wordt je zo heel makkelijk naar deze hotspot gebracht.

CanaDream - Niagara Falls - Ontario - Camper huren Canada - Doets Reizen

Algonquin Provincial Park

Ontario biedt ook overvloedige mogelijkheden om van de schitterende natuur te genieten. Het Algonquin Provincial Park, het grootste en oudste natuurreservaat in Ontario, betovert met beboste heuvels en schilderachtige meren. De diversiteit aan diersoorten zal je verbazen. Hier kun je wandelen en avontuurlijke activiteiten ondernemen, zoals kanoën, om dit prachtige gebied tijdens je camperreis optimaal te verkennen. Onze camperreis omvat eveneens een schitterende kampeerlocatie midden in dit natuurgebied, zodat je de hele dag door kunt genieten.

CanaDream - Algonquin Provincial Park - Camper huren Canada - Doets Reizen

Ontdek Ontario

Doets Reizen staat bekend om haar expertise in Canada en dus ook Ontario. Plan een afspraak en bekijk samen met onze deskundige reisadviseurs ons aanbod. Je kan hier natuurlijk altijd je eigen wensen in verwerken. Ook vanuit huis kan je aan de slag met een camper. Door middel van onze campertool kan je eenvoudig zelf je eigen camperrondreis samenstellen.

CanaDream - Camper huren Oost Canada - Doets Reizen

Uitgelichte camperrondreizen in Ontario

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Ontario