Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in IJsland

Wil je de geweldige natuur van IJsland écht op een avontuurlijke manier beleven? Kies dan voor een rondreis over het prachtige eiland met de camper. Op eigen tempo rijd je langs de prachtige watervallen, de ijskoude gletsjers en de grote meren ontstaan uit vulkaanuitbarstingen. In IJsland hoef je niet perse campings te boeken, het is ook toegestaan om wild te kamperen. Met de campers die wij aanbieden is dat ook zeer gemakkelijk, een complete keuken, douche en toilet zijn aanwezig. Zet de camper op een prachtige plek, trek je wandelschoenen aan en geniet van de indrukwekkende natuurwonderen.

Bekijk onze camperrondreizen in IJsland

Een vijf-sterren camper

Je zult het misschien niet meteen verwachten, maar wij bieden je een ware vijf-sterren camper aan in IJsland. De kwaliteit is perfect en daardoor kun jij optimaal genieten van al het unieks dat IJsland te bieden heeft. Rijden tussen de gletsjers, lavavelden en warmwaterbronnen zijn een must. Met een volledige keuken, een douche met warm water, een toilet en ruime bedden, zorgen de campers van Touring Cars ervoor dat je in alle luxe kunt genieten!

Campervakantie in IJsland - Camperhuur IJsland - Doets Reizen

Service vanaf het begin tot het eind

Bij aankomst op Keflavik International Airport wordt je meteen door een medewerker van Touring Cars opgewacht, om je vervolgens naar het verhuurstation te brengen. De medewerkers staan open voor het beantwoorden van vragen en vinden het erg leuk om je allemaal tips te geven over de cultuur in IJsland. Maak hier dus ook zeker gebruik van! Zij zullen je ook zeker aanraden om een heel rondje IJsland te rijden. Pas dan kom je echt op de meest bijzondere plekjes.

Reykjavik - IJsland - Doets Reizen

Must do met een camper

Er zijn natuurlijk talloze hotspots die je kunt bezoeken met een camper, maar wij lichten de meest bijzondere voor je uit. Vanaf het verhuurstation rijd je in slechts 10 minuten naar Blue Lagoon, 's werelds meest bekendste kuuroord. Vervolgens rijd je door naar Thingvellir National Park, een historische locatie opgenomen in op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dit is een zeer populaire plek om te vissen, vergeet dus niet onderweg even langs de winkel te gaan om hengels te kopen. Als laatste raden we je aan om naar Vatnajökull National Park te gaan. Dit is een van de grootste gletsjermassa's van Europa. Het landschap is erg gevarieerd, waardoor er ontzettend veel te zien en te beleven is. Ga op avontuur!

Gullfoss Waterval - Golden Circle - IJsland - Doets Reizen

De voorbereidingen

De temperaturen in IJsland kunnen erg wisselend zijn. Sommige mensen denken dat het er altijd koud is, maar dat is echt niet waar. In de zomer zijn de temperaturen vergelijkbaar met die in Nederland. Aangezien je wel met een camper reist, is het belangrijk om allerlei soorten kleren mee te nemen. In de nacht kan het evengoed afkoelen (ondanks dat de zon niet onder gaat). Ook kleding voor een spontane regenbui mag zeker niet ontbreken in je koffer. Van te voren is het wel zo leuk om een route te bedenken. In de camper is navigatie aanwezig, waardoor je perfect de route kunt rijden die je voor ogen had. Vergeet je fotocamera niet mee te nemen. Je komt op plaatsen waar je mensen zeker jaloers mee wilt maken!

Campervakantie in IJsland - Camperhuur IJsland - Doets Reizen

Uitgelichte camperrondreizen in IJsland

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in IJsland