Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in New York

New York, de staat die de thuisbasis is de metropool New York City. Naast deze bruisende stad, is het ook een prachtige staat om een camperrondreis te maken. Zo heb je de welbekende Niagara Falls waar de watervallen naar beneden storten of de Finger Lakes waar je meerdere meren kunt bewonderen. Al met al is er dus genoeg te beleven in deze staat om met de camper op stap te gaan!

Bekijk onze camperrondreizen in New York

Met de camper naar natuurwonderen

Een van de meest iconische natuurfenomenen van Oost-Amerika is toch wel de Niagara Falls. Deze indrukwekkende watervallen geven niet alleen een prachtig beeld, maar je kan ze ook van dichtbij bekijken. Met de camper kan je daar parkeren of eventueel zelfs overnachten op een camping nabij dit natuurwonder. Daarnaast heb je ook de Finger Lakes: elf meren waar je heerlijk kan genieten van de natuur of sportieve activiteiten kan ondernemen. Ook met de camper is deze plek goed te bereiken.

5W3A3260-Edit_Amerika_camperreizen_DoetsReizen

Combineren met stedentrip of andere staten

Een reis naar New York zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende New York City. De "stad die nooit slaapt" is een van 's werelds belangrijkste attracties. Met een camper in deze drukke stad wordt niet aanbevolen, maar het combineren van een stedentrip met een camperrondreis is een geweldig idee! In New York zijn er 4 verschillende stations om een camper op te halen die zich allemaal bevinden om New York City heen. Je kan er ook voor kiezen om een camperrondreis door New York te combineren met wat andere staten zoals New Jersey of Massachusetts. Let hierbij wel op dat niet in elke staat een station is voor het ophalen of terugbrengen van een camper, dus dat je wel soms een rondje moet maken. Maar, er is een heleboel mogelijk, dus geen zorgen!

Een tussenstop met de camper langs de prachtige kust

Doets Reizen

Bij Doets Reizen staan wij graag klaar om jou te helpen met het organiseren van een camperrondreis. Dit doen wij met de campertool – een tool om zelf een camper te boeken, volledig op wens! Dit kan je makkelijk vanuit huis doen, maar onze deskundige reisadviseurs staan graag voor jou klaar om hierbij te helpen.

Kamperen op prachtige locaties in de natuur

Uitgelichte camperrondreizen in New York

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in New York