Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Quebec

Wil je het Franse gevoel ervaren in Noord-Amerika? Dan moet je in de provincie Quebec zijn! Deze Franstalige regio combineert prachtig Europese en Noord-Amerikaanse invloeden. De steden Quebec City en Montréal zijn de belichaming hiervan en wij willen dit maar al te graag met je delen. Maar de natuur is ook overvloedig aanwezig, waardoor Quebec de ideale bestemming is voor een camperreis!

Bekijk onze camperrondreizen in Quebec

Een Europees-Amerikaanse samensmelting

Tijdens onze camperrondreis door Quebec kom je automatisch langs twee schitterende steden. Bijvoorbeeld Montréal. Deze mooie stad biedt de perfecte mix van Europese en Noord-Amerikaanse invloeden. Bovendien kun je zowel bovengronds als ondergronds van deze stad genieten. Deze Frans-Amerikaanse combinatie vind je ook in de hoofdstad, Quebec City, die vaak wordt genoemd als de "meest romantische stad van Noord-Amerika". Beide steden zijn absolute must-sees tijdens een camperreis.

CanaDream SVC - camper huren Canada - Doets Reizen (2)

Quebec's natuurlijke pracht

Quebec heeft ook een overvloed aan natuurlijke schoonheid te bieden, met een groot aantal aan nationale parken. 

Enkele van onze aanbevelingen zijn:

Kamperen met de camper van Fraserway RV

Op avontuur in Quebec met een camperrondreis

Bij Doets Reizen nemen wij jou graag mee naar deze provincie door middel van onze camperrondreis. Deze brengt je langs de mooiste plekken. Onze deskundige reisadviseurs staan klaar om jou hier bij te helpen. Als je de voorkeur geeft aan een andere aanpak of volledig zelf wilt plannen, maak dan gebruik van onze campertool. Ben je overtuigd? Boek nu je reis naar Quebec!

Fraserway RV - Camper huren in Canada - Doets Reizen - Campervakantie Canada

Uitgelichte camperrondreizen in Quebec

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Quebec