Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Washington

Ben je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten? Washington State, gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten, biedt een adembenemende omgeving voor camperreizigers. Of je nu een natuurliefhebber, een stadsverkenner of een combinatie van beide bent, Washington State heeft voor ieder wat wils. Laat je verleiden door de diversiteit van deze staat terwijl je de vrijheid van een camperrondreis omarmt.

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Washington

De magie van Seattle: een onmisbare stop

Een camperreis door Washington State begint vaak in Seattle, de grootste stad van de staat. Met de majestueuze Space Needle die boven de skyline uittorent, Pike Place Market, de geboorteplaats van Starbucks, en talloze kunstgalerijen, heeft Seattle veel te bieden. Maar wat deze stad echt speciaal maakt voor camperreizigers is het feit dat het een perfecte uitvalsbasis is voor avonturen in de omliggende natuur. Neem een dagje om de stad te verkennen en geniet daarna van de verbazingwekkende diversiteit van Washington State's natuurlijke schoonheid, die slechts een korte rit verwijderd is.

Seattle - Washington State - Doets Reizen

Nationaal park paradijs

Washington State is gezegend met enkele van de meest ongerepte nationale parken in Amerika. Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van het Olympic National Park, waar je kunt genieten van regenwouden, bergtoppen en prachtige kustlijnen. Of reis naar het Mount Rainier National Park, waar je versteld zult staan van de imposante vulkaan en de uitgestrekte bossen. Dit mag je niet missen tijdens je camperrondreis in Washington State. 

Olympic National Park - Washington State - Doets Reizen

Met Doets Reizen naar Washington

Bij Doets Reizen nemen wij jou graag mee naar deze staat. Onze deskundige reisadviseurs staan voor jou klaar om te helpen voor het maken van de perfecte camperrondreis. Dit doen wij via onze campertool, die je zelf ook kan invullen. Hierbij boek je een camper volledig naar wens. In Washington zijn er twee mogelijkheden voor het ophalen en inleveren van een camper: in Seattle of over de grens in Vancouver, Canada. Mocht je voor de laatste optie willen gaan, neem dan contact op met onze reisadviseurs die je er graag meer over vertellen.

Kamperen met de camper in de prachtige natuur
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Washington