Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in West Amerika

Stressloos een onvergetelijke reis beleven? Kies dan voor een roadtrip door West Amerika met een complete campervakantie van Doets Reizen. Transparante voorwaarden en de goedkoopste tarieven zorgen er nog eens extra voor dat je volop geniet - vóór én tijdens de reis. West-Amerika is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor een onvergetelijke camperreis. Van de Pacific Northwest, waar je kunt kamperen in een gebied met gematigde regenwouden en vulkanen, tot de besneeuwde bergtoppen van de machtige Rocky Mountains en van de woestijnen in Arizona en New Mexico tot de kleurrijke canyons van Utah; je raakt nooit uitgekeken!

Bekijk onze camperrondreizen in West Amerika

Zoveel wensen, zoveel smaken

Zo divers als West Amerika is als bestemming, zo divers is het aanbod aan camperverhuurders en campertypes. Zie je door de bomen het bos niet meer? Doets Reizen helpt je graag op weg! Zo weten wij precies in welke bestemmingen campverhuurders een verhuurlocatie hebben, en tevens welke campertypes er worden verhuurd vanuit die locaties. Welke wensen je ook hebt voor een campervakantie in West Amerika, we vinden altijd de camper die het beste op jouw wensen aansluit.

Camperreizen in California Highway 1

Onbegrensde mogelijkheden

Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden, dat is inmiddels een bekend gegeven. Soms kan het echter gebeuren dat de beschikbaarheid van een gewenste vlucht en/of camper beperkt is, waardoor er gezocht moet worden naar een alternatief. Geen nood, want Doets Reizen beschikt over een wijdverspreid netwerk van aanvliegsteden en locaties van camperverhuurders in West Amerika, waardoor wij voor jouw reisplannen altijd het best passende alternatief kunnen boeken!

California - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Efficiënte reisroute met campings

Het zoeken naar leuke campings met goede faciliteiten en met een goede ligging kan een behoorlijke uitdaging zijn voor een camperreis in West Amerika. Doets Reizen kan voor jouw reis campings boeken bij diverse hotspots in West Amerika, bijvoorbeeld bij Bryce Canyon National Park, Page en Monument Valley. Ook kun je bij Doets Reizen kiezen voor een complete, all inclusive campingreis met een efficiënte reisroute door West Amerika, waarbij alle campingovernachtingen op toplocaties zijn inbegrepen!

Reizen zonder zorgen!

Een campervakantie in West Amerika is een bijzondere en unieke reiservaring, waarbij je zorgeloos wilt genieten en ter plaatse niet met onaangename verrassingen wilt worden geconfronteerd. Bij Doets Reizen kun je de Doets Plus verzekering bijboeken voor jouw camperhuur in Amerika. Het boeken van deze verzekering is niet verplicht, maar één van de voordelen van de Doets Plus verzekering is dat de dekking voor aansprakelijkheid ten opzichte van derde partijen US$1.000.000,- bedraagt, bovenop de basisdekking van de camperverhuurder. Zo kun je zorgeloos reizen door heel Amerika!

Een tussenstop met de camper langs de Pacific Ocean

Uitgelichte camperrondreizen in West Amerika

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in West Amerika