De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Canada

Canada lijkt te gemaakt voor het maken van een ongevenaarde rondreis per camper of auto. Canada is imposant en groots in natuurpracht en reismogelijkheiden! Ontdek het tijdens een rondreis van Doets Reizen.

Een rondreis door Canada kenmerkt zich door:
✔️ Ongerepte natuur
✔️ Wilde dieren
✔️ Bruisende steden
✔️ Vriendelijke bevolking|
✔️ Veilig
✔️ Zonder zorgen zelfstandig reizen
✔️ Culinair en cultuur
✔️ Ruimte, heel veel ruimte!

Individuele rondreizen door Canada met auto en hotels

Rondreizen in Canada met een comfortabele huurauto. Een autorondreis is een ideale en efficiënte manier van reizen waarbij je in eigen tempo invulling geeft aan je dagbesteding. Je overnacht in met zorg geselecteerde accommodaties in de natuurparken of sfeervolle wijken van een stad. Onze slimme routes maken het mogelijk dat je Canada op de meest relaxte en efficiënte manier beleeft en ervaart. Je kunt kiezen uit een groot aantal reizen, zodat er altijd een reis past bij jouw persoonlijke reiswensen. De accommodaties verschillen van toeristenklasse tot aan unieke Canadian lodges (zoals de Knight Inlet Lodge en Moraine Lake Lodge) en resorts. Zo is er voor ieder budget een droomreis beschikbaar. 

Kananaskis Country - Alberta - Canada - Doets Reizen

Canada rondreis met camper

Iconischer kan het bijna niet: reizen met een ruime camper door Canada. Doets Reizen is officiële partner van gerenommeerde Canadese camperverhuurders zoals o.a. Fraserway RVCanaDream en Cruise Canada. Hierdoor betaal je nooit te veel en ga je zonder stress op reis. Omdat Canada zich niet leent voor een reis op de bonnefooi, zijn met name in het Westen van Canada veelal topcampings direct inbegrepen. Zo kunnen we jouw reis tot in detail voorbereiden en hoef jij onderweg niets anders te doen dan te genieten. Bekijk hier al onze camper rondreizen in canada. 

Camper huren in Canada - Camperhuur Canada - Campervakantie Canada - Doets Reizen

Rondreis in het westen of oosten van Canada?

Canada is veel te groot om in één reis te ontdekken. Daarom begint de oriëntatie vaak bij het maken van een keuze om het westen van Canada of het oosten van Canada te bezoeken. Het binnenland is minder in trek omdat het in tegendeel tot de west- en oostkust vooral bestaat uit graanvlaktes. Het westen van Canada bestaat uit Alberta en British Columbia: beide provincies beschikken over het schitterende Banff National Park, Jasper National Park en Vancouver Island. Aan de westkust leven ook veel wilde diersoorten zoals beren, walvissen, orka's en bald eagles. Ideaal om dus tijdens je reis een safari/excursie te ondernemen waarbij je deze dieren kunt bewonderen in hun natuurlijke habitat.  Het oosten van Canada bestaat uit diverse provincies zoals Ontario, Quebec en de maritieme regio zoals Nova Scotia, Prince Edward Island, Newfoundland en New Brunswick. Deze regio biedt een geweldige combinatie tussen natuur en stad. Hoogtepunten zijn bijvoorbeeld Toronto en Montreal. Een bezoek aan de Niagara Falls en Algonquin Provincial Park mag niet ontbreken. 

Hornblower Cruise - Niagara Falls - Ontario - Canada - Doets Reizen

Nog special rond reizen in Canada

Ons reisaanbod hebben wij met zorg en op basis van onze eigen ervaringen samengesteld. Mocht je reisbudget het toelaten kunnen we nog meer dimensie aan je reis toevoegen.  Prefereer je bijvoorbeeld meer intimiteit, rust en exclusiviteit? Of wil je juist dagenlang struinen met een gids in onherbergzame landschappen? We maken het mogelijk met onze Doets Deep Desires reisaanbod.

CMH Cariboos - Britisch Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen