Bosbranden Jasper Meer info

Zoals de naam al doet vermoeden is Gateway letterlijk de poort tussen Colorado en het aangrenzende Utah. Het omliggende landschap is kenmerkend voor beide staten. Deze ruige en afgelegen stad in de buurt van John Brown en Unaweep Canyons biedt toegang tot ongerepte backcountry avonturen in de La Sal Mountains en Uncompahgre National Forest. De Dolores rivier loopt ook van hoog in het San Juan gebergte door de Gateway naar de grens van Colorado, waardoor het een ideale rivier is om te raften.

Unieke overnachtingsmogelijkheden in Gateway

In Gateway en de directe omgeving is het mogelijk om te overnachten in de Sorrel River Ranch en het Gateway Canyon Resort. Stuk voor stuk unieke accommodaties, die je verblijf tijdens een vakantie in Colorado compleet maken.  

Bezienswaardigheden en activiteiten in Gateway               

Gateway is gelegen aan de Unaweep Tabeguache Scenic Byway tussen Placerville en Grand Junction. Een prachtige bezienswaardige route om per auto te rijden. Door de ligging nabij het Uncompahgre National Forest en in de La Sal Mountains is de natuur rondom Gateway niet alleen prachtig, maar daarom biedt Gateway ook tal van outdoor mogelijkheden. Het is mogelijk om te raften, mountainbiken, wandelen en vliegvissen. Avonturiers die deze regio bezoeken moeten rekening houden met plotselinge regenbuien en woestijnriviertjes die snel kunnen overstromen.
Er is zelfs een museum in Gateway, het Gateway Canyons Automobile Museum. In het museum vind je een prachtige privé collectie van circa 50 typische oude Amerikaanse auto’s.

Reis in de buurt van Gateway

Logo Doets Reizen Amerika

Gateway