Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Texas

Stel je voor: de open weg voor je, de zon die aan de horizon schijnt en eindeloze avonturen in het verschiet. Dat is precies wat je te wachten staat tijdens een camperrondreis door Texas. Texas, de Lone Star State, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor reizigers die houden van vrijheid en avontuur. Of je nu een natuurliefhebber bent, geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur, of gewoon op zoek bent naar de beste BBQ in de wereld, Texas heeft voor elk wat wils.

Neem contact met ons op voor vragen over camperrondreizen in Texas

Steden langs de weg: Dallas, Houston, Amarillo, en Austin

Tijdens je camperrondreis door Texas zul je enkele opmerkelijke steden passeren die je niet mag missen. In Dallas, ontdek de bruisende mix van moderne architectuur en historische charme. Bezoek het Sixth Floor Museum en kom meer te weten over de tragische gebeurtenissen rondom JFK. Houston, de Space City, heeft indrukwekkende ruimtevaartmusea, waaronder het Space Center Houston. Amarillo, beroemd om de Cadillac Ranch met half begraven Cadillac-auto's in de grond, is een unieke stop die een glimlach op je gezicht zal toveren. Hier kan je ook nog een stukje meepakken van Route 66. Tot slot, in Austin, de hoofdstad van Texas, proef je de unieke sfeer van live muziek, heerlijk eten, en een relaxte cultuur. Deze steden bieden een rijke culturele ervaring en maken je camperrondreis door Texas onvergetelijk.

Amarillo - Route 66 - Texas - Doets Reizen

Big Bend National Park

Een hoogtepunt van je camperrondreis door Texas is een bezoek aan het adembenemende Big Bend National Park. Gelegen in het afgelegen westen van Texas, biedt dit park een van de meest spectaculaire natuurlijke landschappen in de Verenigde Staten. Hier vind je majestueuze bergen, uitgestrekte woestijnlandschappen en de machtige Rio Grande-rivier die de grens met Mexico markeert. Maak wandelingen door indrukwekkende kloven, geniet van de overvloedige flora en fauna, en bewonder de prachtige sterrenhemel 's nachts. Big Bend is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers en een must-visit tijdens je camperrondreis. Er zijn hier ook kampeerplekken te vinden, maar die hebben wel een reservering nodig van te voren.

Met Road Bear RV onderweg in West Amerika

Bezoek Texas met Doets Reizen

Met onze campertool kan je zelf, volledig op maat, een camper boeken. In Texas zijn er twee ophaal- en inleverpunten: in Dallas en Houston. Hierdoor ben je helemaal vrij om te bepalen hoe je je reis samenstelt. Als je dit liever met een van onze deskundige reisadviseurs wilt doen, is dat natuurlijk ook mogelijk! Plan gerust een afspraak of neem contact met ons op.

El Monte RV-94_Amerika_camperreizen_DoetsReizen
Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Texas