Vraag

Wat houdt een camperreis precies in?

Antwoord:

Een camperreis is een reis waarbij je ter plekke de route zelf kunt bepalen, 'freewheelen' heet dat ook wel. Doets Reizen heeft de camperreis zo ontwikkeld dat alle belangrijke elementen direct zijn inbegrepen; vliegreis, eerste hotelovernachting, eventuele eerste campingovernachting, camperhuur, te rijden kilometers en alle noodzakelijke verzekeringen. Zo kun je in een oogopslag zien of een camperreis financieël aantrekkelijker is dan een autoreis.

Veelvuldig bereikt ons het verzoek om alleen de huur van de camper te verkopen. Laten wij duidelijk stellen: Doets Reizen verkoopt normaliter alleen maar in combinatie met één of meerdere vliegbiljet(ten). Campers zijn namelijk schaars, zo hebben de meeste campermaatschappijen een vloot van slechts enkele honderden campers, die gemiddeld voor 2-3 weken per camper worden gehuurd. Daarnaast is het ook heel fijn als wij zorgen dat de vliegtijden met de eerste hotelovernachting aansluiten op de ophaal- of inleverlocatie en de openingstijden van de camperverhuurder. Klein detail, maar kan heel veel ongemakken voorkomen als je dit allemaal door Doets Reizen laat regelen.

Indien je echter wel gebruik wenst te maken van ons camperaanbod maar geen vliegreis bij ons boekt, berekenen wij een 'no flight fee'. Deze bedraagt 50 euro per camper. 


Relevante veelgestelde vragen


Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via één van de onderstaande contactmethodes.