Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Arizona

Arizona is de ideale bestemming voor liefhebbers van adembenemende natuurwonderen. Deze staat herbergt enkele van de meest iconische natuurparken van Amerika, waardoor het de perfecte plek is voor een camperrondreis. Daarnaast bieden steden zoals Tucson en Sedona een authentieke ervaring van de sfeer in Arizona: of je nu in contact komt met cowboys of omgeven wordt door majestueuze rode rotsformaties. Bij Doets Reizen zijn wij dol op deze staat en laten het daarom maar al te graag aan jou laten zien terwijl je een prachtige rondreis maakt met een camper.

Bekijk onze camperrondreizen in Arizona

Natuurparken

De grootste highlight van deze staat is toch echt de Grand Canyon. Deze plek is een van de grootste kenmerken van Amerika en kan dus niet te missen zijn tijdens je camperrondreis in Amerika. Dit immense gebied is opgedeeld in drie gebieden en wordt gesplitst door de Colorado River. Met onze camperrondreizen verblijf je ook op een camping in het park, zodat je non-stop kan genieten van deze spectaculaire omgeving.

Andere parken/plekken die je ook echt moet bezoeken tijdens je reis:

Monument Valley - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Steden in Arizona

Twee steden die vaak terugkomen in onze camperrondreizen zijn Tucson en Sedona. Tucson is een ware cowboystad waar je nog steeds de invloeden van de Spaanse geschiedenis kunt voelen en ervaren. De naam spreek je uit als ‘toe-sun’ met de klemtoon op het eerste gedeelte. Wat bijzonder is aan een stop in deze stad met Doets Reizen, is dat je de camper even wordt verruild voor een authentieke western ranch. Sedona wordt vaak beschreven als de mooiste bestemming in Arizona, en dit wordt meteen duidelijk wanneer je de stad nadert, omringd door de imposante rode rotsformaties. Kortom, twee prachtige plekken die onmisbaar zijn tijdens je camperrondreis.  

Rancho Sedona RV park - Camping Amerika - Doets Reizen

Excursies

Hoewel Arizona op zichzelf al adembenemend is, kun je de ware pareltjes van deze staat ontdekken tijdens verschillende excursies. Bij Doets Reizen bieden wij een variatie aan in deze excursies. Denk bijvoorbeeld aan de Scenic Rim Jeeptour, waar je met een jeep door de Oak Creek Canyon gaat touren. Dit is een gebied waar je met de auto niet kunt komen, dus dit is de perfecte manier om het indrukwekkende natuurgebied ten volle te verkennen. Iets wat ook niet is te missen is de helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Vanuit de lucht is dit natuurwonder nog adembenemender om te bewonderen en biedt het de kans om het enorme gebied in al zijn pracht te zien.

Saguaro National Park - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Met Doets Reizen naar Arizona

Ben je overtuigd om deze indrukwekkende staat te gaan verkennen met een camper? Bekijk dan nu ons aanbod van camperrondreizen in Arizona! Onze deskundige reisadviseurs staat voor jou klaar om te helpen waar nodig. Mocht je het liever zelf willen uitvogelen, kan dat bij ons ook. Via de handige campertool kan je zelf bepalen hoe jou reis er uitgaat zien!

Road Bear RV camper in Monument Valley, Utah

Uitgelichte camperrondreizen in Arizona

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Arizona