Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Colorado

Een camperavontuur in Colorado is een buitengewone belevenis. Dit komt door de diverse kleurenpracht die Colorado te bieden heeft: van de rode rotsformaties tot de met sneeuw bedekte bergtoppen, en van de gouden zandduinen tot de weelderige tafelbergen. Deze natuurlijke wonderen komen het beste tot hun recht tijdens avontuurlijke activiteiten zoals fietsen, wandelen en kanoën. Daarom is Colorado dé ideale bestemming voor natuurliefhebbers en sportieve reizigers die hun dromen willen verwezenlijken tijdens een camperreis.

Bekijk onze camperrondreizen in Colorado

Het kleurenpalet van Colorado

Binnen deze staat zijn er een aantal bekende natuurparken. Het Black Canyon of the Gunnison National Park, ook wel beschouwd als de "Grand Canyon van Colorado," is een opvallende plek. Dit park herbergt een 700 meter diepe kloof waar de Gunnison River door stroomt. Vanwege de smalle kloof krijgt er maar weinig zonlicht toegang, wat de naam "black" verklaart.

Andere parken die absoluut een bezoek waard zijn tijdens een camperreis in Colorado:

ValleyOfTheGods_42_Amerika_camperreizen_DoetsReizen

Stedelijke avonturen

Ondanks de prachtige natuurlijke schoonheid zijn er ook steden in Colorado die je niet mag missen. Neem bijvoorbeeld Denver, de hoofdstad van de staat. Met een camperreis is het eenvoudig om deze stad te verkennen, aangezien er ophaal- en inleverlocaties zijn bij camperverhuurbedrijven zoals El Monte, Road Bear en Cruise America. Durango is eveneens een must-visit bestemming tijdens je camperavontuur, waar Doets Reizen zelfs campings aanbiedt om je reis nog gemakkelijker te maken. Colorado Springs is ook een stad die zeker een bezoek waard is.

Onderweg met een camper van Road Bear RV in Amerika

Met de camper door Colorado

Bij Doets Reizen laten we je graag de prachtige natuur van Colorado ervaren tijdens een camperreis. Dit kun je doen met een van onze zorgvuldig samengestelde camperrondreizen, maar als je specifieke wensen hebt, staan onze deskundige reisadviseurs klaar om je hierbij te assisteren! Onze campertool stelt je in staat om je eigen route en reiservaring vorm te geven, zodat je jouw droomreis kunt creëren.

Road Bear RV in West Amerika

Uitgelichte camperrondreizen in Colorado

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Colorado