Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Camperrondreizen in Utah

Voor natuurliefhebbers is Utah dé ultieme bestemming. De staat wordt namelijk gekenmerkt door weelderige natuurparken, die het grootste deel van het landschap vormen. De 'Mighty Five' natuurparken zijn de absolute hoogtepunten van Utah en bieden een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke camperreis temidden van deze adembenemende natuurwonderen, dan is Utah de ideale plek voor jou. Maar ook voor liefhebbers van stedelijke omgevingen heeft Utah veel te bieden, met Salt Lake City als de bruisende hoofdstad die je reis nog indrukwekkender maakt.

Bekijk onze camperrondreizen in Utah

The Mighty Five

De 'Mighty Five' bestaan uit vijf parken die uniek zijn in hun pracht en praal en die samen het allerbeste van Utah belichamen. Bij Doets Reizen zorgen we ervoor dat je het maximale uit je bezoek aan deze parken haalt, want dit zijn ervaringen die je niet mag missen.

 De 'Mighty Five' omvatten:

El Monte RV in Arches National Park

Steden in Utah

Tijdens onze camperreizen in Utah zijn er enkele steden die we je van harte aanbevelen om te verkennen. Moab is een goed startpunt, omdat het de toegangspoort is tot de meeste natuurparken. Wat ooit een verlaten plek was, is nu een levendige bestemming geworden, ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige parken en andere natuurschatten. Salt Lake City, als de hoofdstad van de staat, is doordrenkt van de Mormoonse cultuur, wat Utah een unieke plek in Amerika maakt. Provo, gelegen in Utah Valley, is een bruisende stad met twee universiteiten.

Met de camper in Canyonlands National Park

Campings

Doets Reizen biedt diverse kampeerplekken aan, zodat je altijd de perfecte rustplaats hebt tijdens je reis. Of je nu wilt kamperen op slechts een steenworp afstand van Bryce Canyon National Park of midden in Provo, waar je ook nog eens op slechts 45 minuten van Salt Lake City bent, wij zorgen ervoor dat je reiscomfort optimaal is.

Kamperen met de camper in de Red Canyon, Utah

Bezoek Utah met Doets Reizen

Bij Doets Reizen begrijpen wij maar al te goed waarom je deze staat wilt bezoeken en daarom hebben wij een variatie aan camperrondreizen waar we je graag naar de mooiste plekken van deze staat brengen. Als je liever zelf het avontuur aangaat, kunnen we je bij Doets Reizen ook helpen met onze campertool, waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Hoe dan ook, onze deskundige reisadviseurs staat voor je klaar voor vragen of hulp!

Met de camper van El Monte RV door Utah

Uitgelichte camperrondreizen in Utah

Logo Doets Reizen

Camperrondreizen in Utah