Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Beaudylle Swinkels

Reisspecialist Kolibri

Doelgerichte fladderaar

Beaudylle is ongelofelijk energiek. En doet niets liever dan nieuwe dingen aanpakken, haar grenzen verleggen. ‘Daarom is Doets Reizen ook zo’n goede plek voor mij. Vanaf de eerste dag heb ik me een volledige collega gevoeld en niet slechts een hulpje. Je kunt hier meteen het verschil maken.’ Gelet op haar snelheid is de kolibri voor haar een passend alterego. Wanneer je even niet oplet is ze alweer een paar klusjes verder. En nóg mooier: ondanks dat drukke, dat fladderende, is ze ook nog accuraat en doelgericht.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Dieren alter ego
Hummingbird

Geboortejaar
2000

Functie
Reisspecialist

Sinds
2019

Reisde door Canada en/of de VS
Ik reisde door de Verenigde Staten tijdens een vakantie met mijn gezin.

Favoriete hotel
The Palms hotel & Spa. Op 10 minuten rijden vanaf Art Deco District aan het strand ligt dit prachtige hotel. Het hotel straalt luxe uit en er hangt een relaxte zweer. Na een dag sightseeing kwam ik hier heerlijk tot rust in een hangmat. Met mijn handdoek onder mijn arm liep ik naar het strand om een duik te nemen in de zee. Het hotel heeft een gezellig bar en rondom het zwembad staan Cabana’s waar je in kunt relaxen. Ook is er een spa. En een leuk feitje! De chef-kok heeft een stuk van de tuin omgetoverd tot moestuin!

Favoriete US/Canadian food
Mijn favoriete American Food is Five Guys! Dit is een Amerikaanse fastfoodketen.  De keten richt zich op hamburgers, frieten en hotdogs. De hamburgers die je hier krijgt zijn enorm groot en lekker!  Voor de jongeren onder ons moet dit jullie bekend in de oren klinken. Vele vloggers & Bloggers posten iets van Five Guys op hun sociale media.

Favoriete uitzicht
Mijn favoriete uitzicht is wanneer ik op the Top of the Rock sta en New York voor mij zie.

Favoriete stad
Mijn favoriete stad is Los Angeles. Wanneer ik hier uit het raam van mijn auto naar buiten kijk en het drukke leven hier voorbij zie flitsen voel ik me net een ster uit de film. Wandelen over de Walk of Fame is een van mijn favoriete bezigheden. Ook kan ik hier goed mijn slag slaan in de winkelstraten.

Favoriete staat/provincie
Mijn favoriete staat is Florida. Ik ben echt een strand mens. Hier wordt ik erg gelukkig van. De geur van de zee en het zand is waar ik erg gelukkig van wordt.

Favoriete activiteiten
Met de wind waaiend door mijn haren fietste ik door Art Deco District in Miami. Op deze manier ontdek je South Beach op zijn best. Ik voelde me op dat moment een Local. Ik zwaaide zelfs naar mensen die ik onderweg tegen kwam, net alsof ik deze route iedere dag fiets en de lokale mensen goed kende. Tijdens deze fiets tour kom je langs de high ligts in South Beach. Je fietst langs de Casa Casuarina, beter bekend als de Versace Mansion ik vond het gaaf om hier een kijkje te nemen. Ook rijdt je langs de kunst hier zag ik een groep vrienden beachvolleybal spelen. Net als in de film!

Favoriete National Park
Mijn favoriete Nationale Park is Monument Valley. Ik vind de uitzichten hier prachtig en kan genieten van de grote uitgestrekte vlakten. De rust die ik hier ervaar kan ik erg van genieten. Ook vind ik het bijzonder hoe dit is ontstaan door de natuur. Hier kan ik lang naar staren.

Favoriete strand
Mijn favoriete strand is op Great Exuma de Bahama’s. Dat eiland en de bijbehorende Cays ook wel bekend als de eilandjes van Koraal. Dit behoord tot de meest exotische eilanden van de Bahama’s. Dit eiland is omringt door vel blauwe zee! Het strand is prachtig wit het is echt een droom bestemming. Omdat dit eiland niet heel bekend is en je er alleen per boot kan komen voelt het als een privé eiland. Het eiland is een goed bewaart geheim. Je kunt hier zwemmen met varkentjes. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring