De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Denise van Doorn

Reisspecialist Lynx

De Lynx is een prachtig dier dat bezit over snelheid, wendbaarheid en kracht. Snel schakelen past goed thuis in het rijtje van Denise, oppakken en doorgaan daar houdt zij van. Wendbaarheid is hierbij ook een groot onderdeel van deze eigenschap en de kwaliteiten van Denise. Geen situatie is te gek en voor alles is een gepaste oplossing te vinden. Ze zal zich niet zomaar uit het veld laten slaan, dus kom maar op met die uitdaging!

The Lynx

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Sinds: 2022

Geboortejaar: 1999

Functie: Reisspecialist

Reiservaring:
Inmiddels al 2 jaar geleden, heb ik een prachtige auto reis gemaakt door Frankrijk. Een auto vakantie, dat was nooit eerder in mij opgekomen. Het vliegtuig had eigenlijk altijd mijn voorkeur, dan ben je er zo dacht ik dan. Maar na het maken van deze reis moest ik daar toch op terug komen, wat is een vakantie met de auto leuk! Een reis die ik nooit zal vergeten, een rondreis door de Franse Rivièra ook wel de Côte d’Azur route om wel beter onder te verstaan. Ik ben hier op verschillende plekken geweest, waaronder Nice, Eze, Monaco en St Tropez de meeste indruk hebben achter gelaten. Van het circuit naar het casino in Monaco, de jachthaven in St Tropez tot de rotsachtige dorpjes van Eze. Buiten alle mooie plekken die ik al heb mogen bezoeken staat IJsland momenteel boven aan mijn lijstje. Dit is eigenlijk altijd zo geweest sinds ik mij herinner. De ruwe natuur, de Blue Lagoon, de Golden Circle en Hallgrimskikja blijven mij aantrekken.

Favoriete hotel:
Mijn favoriete hotel is The Nap Hotel in Nice. Dit hotel bevindt zich midden in de stad en biedt uitkijk over de winkelstraat in Nice. Ik vind het altijd fantastisch om me te bevinden tussen de locals. Balkondeurtjes open en het zonnetje, inclusief zicht op een gezellige winkelstraat precies voor je neus.

Favoriete food:
Als fan van Mexicaans eten stond ik te popelen om een hapje te eten bij de Taco Bell. Eenmaal op vakantie, stond ik recht voor de deur, maar niet voor lang want ik was uiteraard zo binnen. Ik heb hier verschillende taco’s en fajita’s gegeten om vervolgens voldaan uit te buiken op het strand.

Favoriete uitzicht:
Mijn favoriete uitzicht zal dan toch het uitzicht zijn vanaf California Point dat je te zien krijgt in vuurtoren California. De zon die glinstert over de oceaan was adembenemend, echt een magisch gezicht.

Favoriete stad/staat/provincie:
Mijn favoriete provincie blijft dan toch de Côte d’Azur. Voornamelijk omdat ik alles hier prachtig vind. Van de unieke dorpen en musea tot de prachtige azuur blauwe zee!

Favoriete activiteiten:
Mijn favoriete activiteit is dan toch wandelen zonder kaart. Als ik in een nieuw stadje, dorpje of landschap ben beland vind ik het fantastisch om alles te ontdekken zonder te weten wat ik er allemaal kan vinden. Zo leg je meer contact met de locals, zie je dingen buiten de toeristische hotspots om en ga je echt helemaal op in de locatie waar je op dat moment bent.

Favoriete National Park:
Bovenaan mijn lijstje staat Yosemite National Park, de reden hiervan is dat ik al verschillende kennissen en vrienden fantastische verhalen heb horen vertellen over dit Nationaal Park. Een ander mooi National Park dat ik heb bezocht is Arikok National Park. Dit park is enorm divers en beschikt over unieke ruige paden, grotten en zelfs een natural pool!

Favoriete strand:
Ik heb al veel mooie stranden bezocht in mijn leven, waaronder Baby Beach een koploper is, maar mijn hart gaat toch wel echt uit naar Pig Beach in Exuma.Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring