De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Dijana Ly

Reisspecialist Wapiti

Wapiti is een ondersoort van de Europees edelhert en zijn sociale dieren. Op de eland na is het de grootste hertensoort. De wapiti is gevoelig, sociaal, voorzichtig, scherpzinnig, vertrouwend, onderling strijdlustig en leeft in groepen. In het begin kijk ik de kat uit de boom, daarna laat ik meer van mij zien. Ik hou van aanpakken en ben erg resultaatgericht. Ik denk graag met je mee, zodat ik jouw droomreis kan samenstellen. Waar ik voor sta: ’Waar een wil is, is een weg’.

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar

1994

Functie 

Reisspecialist

Sinds

2023

Reiservaringen
In 2016 ben ik voor het eerst in Orlando geweest voor twee weken. Omdat ik een flexticket had, heb ik alle parken van Disney, Universal Studios, Wet ’n Wild en SeaWorld bezocht. Een bezoek om nooit te vergeten!

Favoriete hotel
Moraine Lake in Canada staat hoog in mijn bucketlist. De perfecte uitvalsbasis zal dan ook de Moraine Lake Lodge zijn, deze accommodatie zit letterlijk naast het prachtige meer! Ter plaatsen kun je kanoën, wandelen en andere gave activiteiten doen.

Favoriete food
Phô (Vietnamese noedelsoep met rundervlees/balletjes), kreeft en paella.

Favoriete uitzicht
Wat ik nog heel graag wil zien is het Noorderlicht in IJsland/Noorwegen. Het schijnt magisch, artistiek en mysterieus te zijn. 

Favoriete stad
Parijs, een weekendje weg naar Parijs verveelt nooit. Ik houd van de bezienswaardigheden en de romantische sfeer. Waar ik nog graag heen wil is Canada: Vancouver en Toronto. De National Parks trekken mij ook erg aan, deze wil ik erg graag bezoeken.

Favoriete staat/provincie
Florida, oftewel 'The Sunshine State'. Ondanks dat ik alleen in Orlando ben geweest voor de pretparken, heeft Florida een mooie indruk op mij gemaakt. De tropische sfeer, gastvrijheid en cultuur. Ik ben er weg van!

Favoriete activiteiten
Hiken, zwemmen, lezen, skeeleren, mountainbiken, uiteten en kanoën.

Favoriete National Park
Ik wil nog heel graag Banff National Park en Moraine Lake bezoeken. Ook staan de Niagara Falls in Canada op mijn lijst.

Favoriete strand
Miami Beach! Ik ben hier nog niet geweest, maar dit prachtige strand staat op mijn bucketlist.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring