Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Dionne Jonker

Reisspecialist Coyote

Sociaal, loyaal en houdt van uitdaging. Dat zijn de 3 eigenschappen die passen bij Dionne Jonger. Haar Spirit Animal is dan ook de Coyote! Een wolfachtige die goed in groepen, maar ook alleen kan leven. Ze gaan avontuur en uitdaging niet uit de weg en kunnen zich goed aanpassen aan hun omgeving. Als medewerker op de afdeling Reserveringen komt soms wat uitdaging bij kijken. Je moet flexibel kunnen zijn en goed kunnen multi-tasken! Iets waar ik absoluut mijn energie uit haal!

Dionne Jonker

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 1999

Functie: Traffic & Sales

Sinds: 2021 en een stage in 2019

Reiservaringen: 

Helaas heb ik mijn 1e reis naar de VS moeten annuleren wegens het Corona virus. Ik hoop deze reis dan ook snel te mogen maken!

Favoriete hotel: 

Er zijn natuurlijk ontzettend veel prachtige hotels en locaties. Maar mijn favoriet is zeker Emerald Lake Lodge. Ik hou van natuur, rust en water. En bij Emerald Lake Lodge wordt dit perfect gecombineerd. ‘S ochtends een prachtige uitzicht over het Emerald Lake om vervolgens s middags een bootje te pakken en het meer over te gaan!

Favoriete Food:

Ik ben gek op zoetigheid! Alles waar chocola in of op zit, ben ik dol op. De perfecte combinatie voor mij zou dan ook een donut met chocola zijn.

Favoriete uitzicht:

Zoals ik benoemde kom ik tot rust bij water en natuur. Het uitzicht bij Moraine Lake lijkt mij dan ook adembenemend. Omringd door bos en rotsblokken, uitkijkend op een prachtig blauw meer! Het is gewoon spectaculair!

Favoriete stad:

De grote wolkenkrabbers, ontelbare mogelijkheden tot bezichtigen en vooral de drukte zijn voor mij de keuze dat New York niet mijn favoriet is, maar de wat ‘kleinere’ variant Chicago. Ook hier is voor ieder wat wils, maar je wordt niet overweldigd.

Favoriete staat/provincie:

Alberta! Ik kom zelf van het ‘platteland’ en ik hou meer van natuur en rust dan van steden en drukte. Alberta geeft mij in dat opzicht een gevoel van thuis, alleen hebben we in Nederland dan geen ratelslangen en cowboys. Er is hier ontzettend veel te doen en te zien en ik zal hier dan ook nooit op uitgekeken zijn.

Favoriete activiteiten:

Oei, dat is lastig te zeggen. Ik ben een echte ondernemer en stil zitten is dan ook niet voor mij weg gelegd. Je maakt me blij met een hike door een prachtig National Park, een surf les in Florida, een Wildlife safari of een helikopter vlucht. Zo kan ik nog wel uren door gaan, maar als ik echt moet kiezen zou mijn favoriete activiteit een helikopter vlucht zijn boven een van de National Parken van de VS of Canada.

Favoriete National Park:

Banff National Park is mijn favoriet! Met een tal van mogelijkheden en adembenemende uitzichten verveel je je nooit! 

Favoriete strand:

Mijn favoriete strand is bij Great Exuma op de Bahama’s. Als echte waterrat ben ik dol op watersporten en op de Great Exuma gaat het alleen maar om het leven op en in het water. En daarnaast zijn die schattige varkentjes natuurlijk ook de reden dat dit mijn favoriet is. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring