Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Jesper Spierings

Product Manager The Labrador

'Vriendelijk en doortastend'

Net zoals de labrador meestal een bijzonder hechte band heeft met zijn baasje, heeft Jesper dat met de mensen waar hij op en buiten zijn werk mee omgaat. Trouw en loyaliteit zijn voor hem belangrijk. Maar ondanks zijn talent voor het creëren van nauwe banden, het innemend contact leggen met collega’s en klanten, heeft Jesper ook een ‘harde’ kant: hij is zeer doelgericht. Als hij eenmaal een bot ziet, zit het even later in zijn mond en kauwt hij erop. Dubbeltalent!

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1996 

Functie
Product Manager

Sinds
2020

Reisde door...
Maar liefst zes keer door de Verenigde Staten en een aantal keer in Canada. Mijn mooiste herinnering is een rondreis door West-Amerika, nadat ik eerst langs alle highlights van New York geweest ben. Vervolgens ben ik naar Los Angeles gevlogen en vanuit daar met de huurauto onder andere naar Las Vegas, Death Valley National Park, Yosemite National Park en San Francisco gereden. Maar ook Canada heeft mijn hart gestolen, met name de Rocky Mountains blijft mij overrompelen. 

Favoriete hotel
De Knight Inlet Lodge in West-Canada. Een bijzondere plek waar je overnacht in een drijvende lodge. Iedere dag ga je op pad met gidsen en zie je wilde dieren zoals grizzly's, orka's, zeeottertjes, dolfijnen en bald eagles. Geweldig! 

Favoriete food
Dan gaat mijn voorkeur toch echt uit naar Amerikaans eten en als ik aan Amerikaans eten denk dan denk ik toch al snel aan een hamburger. Deze moet je zonder twijfel halen bij Five Guys. Hier kan je zelf je burger samenstellen. Daarnaast serveren ze bij Five Guys de frietjes zoals frietjes horen te zijn. Een Milkshake erbij en het menu is compleet. 

Favoriete uitzicht
Mijn favoriete uitzicht is het uitzicht vanaf de Grand Canyon Skywalk. Deze glazen brug die boven de afgrond zweeft biedt niet alleen een fantastisch uitzicht over de Colorado, maar doet je ook beseffen hoe diep het ravijn is. 

Favoriete stad
Dit vind ik een lastige, want er zijn zoveel mooie steden in de Verenigde Staten en Canada. Als ik dan toch een favoriet moet kiezen dan ga ik voor Las Vegas. Wat deze stad uniek maakt is de ligging midden in de woestijn, maar ook de extravagante hotels en attracties. In deze stad is het onmogelijk om jezelf te vervelen. 

Favoriete staat/provincie
Mijn favoriete staat is toch echt wel Californië, omdat deze staat voor mij de meeste diversiteit heeft. Het is een van de mooiste staten qua natuur en je kunt het super makkelijk combineren met verrassende bezoekjes aan de grote steden San Francisco en Los Angeles. 

Favoriete activiteiten
Er zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen in de Verenigde Staten en Canada, maar een van de activiteiten die mij het meest is bijgebleven is de vlucht vanaf Las Vegas naar de Grand Canyon. Het uitzicht vanuit de lucht is letterlijk adembenemend. Daarnaast heb ik enorm genoten van de tocht met de moerasboot in Everglades National Park. Een echte aanrader! 
 
Favoriete National Park
Dat is zonder twijfel Death Valley National Park. Dit is het nationale park die het meeste indruk op mij heeft achtergelaten. Het is een van de heetste en droogste plekken op aarde. Hier vind je dan ook prachtige rotsformaties, ravijnen en zoutvlaktes. Dit is een plek die je zeker bij zal blijven. 

Favoriete strand
Mijn favoriete strand ligt in het Coral Cove Park in het oosten van Florida, omdat ik hier leuke persoonlijke herinneringen aan heb. Tijdens mijn reis in Florida bezochten we veelal de Disneyparken in Orlando, maar na een week besloten we de rust op te zoeken aan een van de kusten van Florida. Je kunt hier geweldig snorkelen en heerlijk picknicken aan een van de vele tafeltjes. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring