Boek zonder risico met onze Doets Duidelijkheid Garantie Lees meer

Kim Otter

Reisspecialist Sea Otter

Charmante scherpte

Zeeotters wekken tedere, vrolijke gevoelens op. Aangezien Kim heel lief kan glimlachen en begiftigd is met een prachtige stem, is ze ‘zeeotter’ gedoopt. Ze is een zeer gewaardeerde kracht in ons telefoonteam en wanneer klanten wegens drukte in de wacht staan, brengt Kim’s stem rust en kalmte. Dat deze Reisspecialist zo goed gehumeurd is, charmant voor de dag komt en de gunfactor heeft, betekent niet dat haar concentratie heen en weer schiet. Integendeel. Als Kim een kans of oplossing ziet, laat ze haar prooi niet meer los. ‘Ook daarin lijk ik op de zeeotter.’

Kim Otter - Baby Sea Otter

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar
1994

Functie
Reisspecialist

Sinds
2016

Favoriete hotel
De Tanque Verde Ranch in Tucson, Arizona. Op deze ranch ervaar je het echte westerngevoel. De omgeving verken je door middel van wandelingen, tochten per mountainbike of zoals  een echte cowboy per paard. Deze activiteiten zijn bij een verblijf inbegrepen.

Favoriete US/Canadian food
Mijn favoriete snack zijn donuts. In Amerika zijn donuts overal in  verschillende kleuren en smaken te koop. Regelmatig zijn de donuts ware kunstwerken waardoor sommige zo mooi zijn dat het bijna zonde is om op te eten.

Favoriete uitzicht
Uitkijken over de Pacific Ocean vanaf Highway 1. De combinatie tussen de mooie ruige kust in en de blauwe oceaan zorgt in mijn ogen voor het perfecte plaatje.

Favoriete stad
New York City is mijn favoriete stad. De stad is zo groot, maar vooral afwisselend en heeft  voor ieder wat wils. Wanneer je houdt van shoppen of juist liever een museum bezoekt het kan allemaal in deze stad. Daarnaast is er natuurlijk ook  Central Park, wat zich uitstekend leent voor buitenactiviteiten zoals schaatsen in de winter.

Favoriete staat/provincie
De staat die mijn interesse keer op keer weer trekt is Californië. Deze staat wordt ook wel  de Golden State genoemd. Deze bijnaam is de staat naar mijn mening ook zeker waard. De  leuke afwisseling tussen de immens grote natuurverschijnselen en de verschillende leuke steden spreekt mij keer op keer aan.

Favoriete activiteiten/excursie
Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon vind ik adembenemend. Dit is geweldige  manier om het natuurspektakel te bekijken. Het is heel indrukwekkend hoe de Grand Canyon ineens op duikt en je binnen enkele seconden boven de immens grote canyon vliegt.
Het bezoeken van een sportwedstrijd in Amerika is echt een belevenis. De wedstrijd en alles er omheen is een stuk uitbundiger dan wij in  Nederland gewend zijn. De sfeer die de supporters met zich mee brengen, de geur van hotdogs en omhoog schietende foamfingers zullen je lang bij blijven.

Favoriete National Park
Er is zoveel keus, maar Bryce Canyon steekt er wat mij betreft bovenuit. De prachtige kleuren van de rotsformaties zijn echt een sensatie. Een absolute must do is het maken van een prachtige wandeling. Vraag bij het visitor center naar de mogelijkheden en bekijk welke hike het meest aanspreekt.

Favoriete strand
Mijn favoriete strand is Clearwater Beach in Florida Het zand is zo prachtig wit dat je  direct een paradijsgevoel ervaart. Liggend op het witte zand kom je heerlijk bij en laten we eerlijk zijn daar is een vakantie voor bedoeld!