De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Lauren Janszen

Reisspecialist Monarchvlinder

De monarchvlinder staat bekend om haar vele migratievluchten, lange trekken vol avontuur om een veilige haven te vinden. Dit is iets wat mij verbindt met de monarchvlinder, want een van de dingen die ik het liefst doe is op avontuur gaan en nieuwe plekken ontdekken op onze wereld. Een plek vinden om misschien wel thuis te noemen.

Deze migratievluchten gaan echter niet zonder slag of stoot en daardoor toont de monarchvlinder aspecten van vastberadenheid en uithoudingsvermogen. Als ik een doel voor ogen heb, zal ik niet opgeven voordat ik zeker weet dat ik 100% van mijn kunnen heb laten zien. Ik geef niet op en zal door blijven gaan tot het einde.
De transformatie die de monarchvlinder ondergaat moet vol vertrouwen en geduld gebeuren. Ik heb vertrouwen in mezelf, mijn capaciteiten en heb veel geduld voor om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Ik wil het beste uit mezelf en andere halen.

Om te worden wie ik nu ben ging niet makkelijk en mijn eigen transformatie heeft mij dan ook gevormd naar de persoon die ik nu ben. Ik was verlegen, angstig en gespannen, maar met mijn vastberadenheid en uithoudingsvermogen ben ik als het ware ontpopt als sociale vlinder.

In de Noord-Amerikaanse cultuur staat de monarchvlinder bekend om haar creativiteit, comfort, vreugde en positiviteit. Ik ben positief en creatief ingesteld, ik hou ervan om mensen blij te maken en om hou ervan om originele oplossingen en ideeën te bedenken. Ervaringen worden specialer dan dat ze al waren en ik cater graag naar wensen om voor een en al vreugde te zorgen. Ik wil dat ze mij kunnen vertrouwen om hun grootste dromen werkelijkheid te laten worden.

Met mijn hulp kan de klant als het ware zijn eigen vleugels uitslaan en nieuwe avonturen aangaan!

Monarch Butterfly

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar: 1999

Functie: Reisspecialist

Sinds: 2021

Reisde door Canada en/of de VS: Een eindexamenreis naar New York. Een reis om nooit te vergeten en waar ik nog altijd, zelfs enkele jaren later, niet over raak uitgepraat!

Favoriete hotel: 
Hotel Indigo Lower East Side, een hotel op het randje van de eclectische wijk Lower East Side. De broedplaats van de New Yorkse street art gecombineerd met de hippe bars op elke hoek van de straat zorgen ervoor dat je je waant in het bruisende nachtleven. Mocht je na een drukke dag het hotel niet uitwillen? Dan zorgt rooftop bar Mr. Purple ervoor dat je kan genieten van een drankje met schitterend uitzicht, van het One World Trade Centre tot aan de Empire State Building. 

Favoriete Food:

Het typische Canadese gerecht, Poutine. Frietjes gedrenkt in verse jus met stukjes kaas. Met nog talloze opties voor extra toppings is Poutine een must try voor alle liefhebbers van hartige lekkernijen!

Favoriete uitzicht:
Het uitzicht op de skyline van New York vanuit de gele taxicab als je jouw avontuur tegemoet rijdt. De voorpret wordt de werkelijkheid als je de wolkenkrabbers en de vele lichtjes vanuit het raam in je opneemt. Het gevoel dat het grote New York nu ook jouw stad kan worden is onbeschrijfelijk. 

Favoriete stad:
Iedere grote musea fan kan hier zijn of haar hart luchten. Van The Metropolitan Museum of Art tot aan The Tenement Museum, er is voor elk wat wils! Ontkom voor even de drukte van de straten en kijk je ogen uit in wat de verschillende musea te bieden hebben. The American Museum of Natural History is mijn absolute aanrader, een fantastisch natuurhistorisch museum dat weergeeft hoe onze wereld tot stand is gekomen en tot de dag van vandaag nog steeds verandert. Ideaal voor elke geschiedenis fanaat!

Favoriete staat/provincie:
Ondanks dat ik er zelf helaas nog niet ben geweest, wil ik dolgraag een bezoek brengen aan de Canadese provincie Alberta. Een provincie waar open prairies overgaan in indrukwekkende gebergten en meren. Bovendien is de provincie erg trots op de country en western cultuur en zou ik maar al te graag mijn liefde voor diezelfde cultuur willen tonen op een van de grootste rodeo’s, The Calgary Stampede. 

Favoriete activiteiten:
Als liefhebber van Amerikaanse en Canadese sporten vond ik het geweldig om een baseball wedstrijd van de New York Yankees in het Yankee Stadium mee te mogen maken. De hele atmosfeer is compleet anders dan bij Europese wedstrijden en er wordt echt een spectaculaire beleving van gemaakt. Van het zingen van het volkslied tot het eren van veteranen en van het gratis weggeven van shirtjes tot het groots aankondigen van de spelers, het is een groot spektakel!

Favoriete National Park:
Hoog op mijn verlanglijstje staan de nationale parken in West-Canada en als ik er toch eentje moet kiezen is het wel het nationale park van Jasper. Hier is de wilde natuur op haar best en waan je jezelf als het ware in een prachtig schilderij. In het park staan de mooiste trails uitgestippeld om te bewandelen en wie weet kom je misschien wel een van de vele wilde dieren tegen die het park rijk is. 

Favoriete strand:
Alhoewel het natuurlijk hartstikke ontspannend is om lekker te luieren op het strand, vind ik dit maar lastig. Coney Island Beach in New York is daarom een gulden middenweg tussen relaxen en uitrazen! Vermaak je eerst in het pretpark, Luna Park, het pretpark gelegen aan de boulevard en eet een heerlijke hotdog bij Nathan’s. Na een bezoek aan het park kun je lekker uitwaaien op het strand of zelfs nog meedoen aan een potje volleybal om te dag mee af te sluiten.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring