De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Priscilla Blokdijk

Reisspecialist Polar Bear

Net zoals de ijsbeer is Priscilla krachtig en vastberaden, ze weet wat ze wilt en ze pakt alle uitdagingen met beide handen aan. Priscilla leert graag dingen door ze uit te voeren om zo nog beter te worden in haar vak. Ook als er obstakels op de weg zijn, probeert Priscilla nieuwe routes te ontdekken om toch haar doel te bereiken. Doordat ze ook nog eens georganiseerd werkt, is nieuwe oplossingen vinden geen probleem voor haar.

IJsbeer Churchill - Manitoba - Canada - Doets Reizen

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Geboortejaar:
2001

Functie:
Reisspecialist

Sinds: 2021

Reisde door: Ik heb een rondreis gemaakt met mijn familie waarbij we eerst vlogen naar New York om daar kerst te vieren. Vervolgens vlogen we verder naar Orlando om vanaf daar een roadtrip te doen naar Miami.

Favoriete hotel: DoubleTree by Hilton New York Downtown. We sliepen in dit hotel en het was een perfecte locatie. Het uitzicht over de bruisende stad was simpelweg verbazingwekkend.

Favoriete food: Vroeger keek ik altijd video’s van Amerikaanse YouTubers die het altijd over iHop hadden, vandaar dat dit restaurant op mijn wishlist stond. In de VS hebben we een aantal de welbekende Amerikaanse pancakes gehaald bij iHop die ze in allerlei verschillende smaken aanbieden. Zelfs mijn vader, die geen groot fan is van Amerikaanse pancakes, heeft het er nog regelmatig over!

Favoriete uitzicht: Niet alleen het uitzicht, maar de hele experience van het One World Trade Center in New York City is fantastisch. Je stapt in een lift die optelt in jaren en je de stad ziet laten veranderen. Als je eenmaal boven bent heb je een 360 graden uitzicht over de stad.

Favoriete stad: Na een lange twijfel tussen Miami en New York moet ik toch voor New York kiezen. Deze stad is zo dynamisch, op elke hoek van de straat gebeurt er wel weer wat anders. Ik heb het gevoel dat je hier altijd verrast wordt waardoor je er nooit uitgekeken raakt.

Favoriete staat/provincie: Op dit moment Florida, de staat waarin gezelligheid overal te vinden is maar waar je ook tot rust kunt komen. Er zijn ontelbare mooie plekken en mooie stranden, iets waar ik absoluut van houd. Mocht ik ooit verhuizen naar de VS, zou het naar Florida zijn.

Favoriete activiteiten: Ondanks dat ik geen groot museum-liefhebber ben, denk ik regelmatig terug aan het 9/11 museum. Dit museum heeft zoveel impact op me gehad dat ik het een absolute must vind in New York. Verder is het bezoeken van het One World Trade Center enorm vet om de stad van boven te zien.

Favoriete National Park: Op mijn bucketlist staat absoluut het bezoeken van de Grand Canyon. Dit National Park is zo uniek dat je het gezien moet hebben, in mijn ogen.

Favoriete strand: Miami Beach was de ultieme plek om tot rust te komen na een lange werkdag maar ook waar je gezellig met je vrienden kunt zitten. Er hing een hele fijne sfeer en het is er natuurlijk prachtig met de witte stranden.

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring