De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Tineke Buis

Finance Road Runner

Tineke is een nuchtere en energieke Noord-Hollandse! Ze is snel, dol op hardlopen en heeft een gezonde levensstijl. Tineke is nieuwsgierig en brengt een grote dosis ervaring met zich mee. Hoe druk haar omgeving ook is, Tineke blijft kalm en raast net als de Roadrunner recht op haar doel af.

Road Runner - Doets Reizen

Mijn persoonlijke ervaring en reisadvies

Reiservaring

Ik ben zo'n drie keer in de tropische staat Florida geweest. Hoogtepunt vond ik het bezoek aan de Everglades per hoovercraft. Ook ben ik vanuit Seatlle via de schitterende kust nsar Los Angeles gereden. Schitterende natuur met ruige rotskusten en een wilde zee. Ik heb familie wonen in de buurt van Calgary. Ons bezoek hebben we daarom gecombineerd en zijn de Rocky Mountains ingegaan. Banff National Park is waanzinnig mooi! Aansluitend per auto naar Vancouver gereisd met als hoogtepunt de walvistocht vanuit Pacific Rim National Park aan de westkust van Vancouver Island/British Columbia.

Favoriete strand : Reddington Beach/St Petersburg/Florida, daar ik hardlopend langs het strand de pelikanen met mij mee zag vliegen. 

Mijn favoriete reizen

Deze reizen raad ik persoonlijk aan op basis van mijn ervaring